Galéria

6 rémséges első randis sztori, amiről nem akarjuk elhinni, hogy tényleg megtörtént

Forrás:

Néhány évvel ezelőtt volt egy randim, ahol a pasi kitalálta, hogy el akar vinni bowlingozni. Mivel tisztában voltam vele, hogy extra béna vagyok bowling terén, és nem szerettem volna, ha a tanítással és feszengéssel megy el az első randi, ezért azt javasoltam, hogy először találkozhatnánk máshol is. A srác viszont ragaszkodott a bowlinghoz, de megígérte, hogy nem fog tanítani, és nem baj, ha béna leszek. Ehhez képest a találkozásunk első percétől kezdve megmondta, hogyan álljak, hogyan tartsam a kezem, mit csináljak. Ráadásul borzasztó ideges volt, hogy miért nem hallgatok rá, és nem figyelek eléggé a játékra. Életem legborzalmasabb randija volt, soha többé nem találkoztam vele...


Forrás:

Találkoztam egy kedves pasival, aki a randi ötödik percében közölte, hogy egyébként ő házas, és csak azért jött el a randira, hogy kiderítse, vajon menne-e neki a csajozás, ha esetleg úgy alakulna, hogy a későbbiekben elválnak a feleségével. Mondanom sem kell, hogy azonnal felálltam és eljöttem.


Forrás:

Volt egy pasi, aki a képein minimum 10 évvel fiatalabb volt, mint élőben, ráadásul az egész randi alatt csak magáról beszélt, meg arról, hogy menjek fel a lakására. Természetesen gyorsan elmenekültem és soha többé nem vettem fel neki a telefont.


Forrás:

Az egyik legbizarrabb randim egyértelműen az volt, amikor néhány éve egy pasi elvitt egy romantikus piknikre, majd elővett egy rugós kést, és elkezdett hangyákat keresni, hogy élve felszeletelje őket előttem. Akkor nagyon örültem, hogy az első találka nyilvános helyen volt, mert ki tudja mit csinált volna akkor, ha senki nincs ott...


Forrás:

Ez a sztori rövid lesz, de annál velősebb. Nagyon tetszett egy srác, így hihetetlenül megörültem, amikor elhívott végre randizni.  Ez persze nem tartott sokáig, mert a randi 10. percében közölte, hogy férge van. Majd visszakérdeztem, hogy otthon kukacokat tart? Erre kijavított: „Nem, férges vagyok, bélféreg!” Természetesen sarkon fordultam és soha többé nem akartam róla hallani.


Forrás:

Sok rossz randin voltam életem során, de volt egy, ami mind közül kimagaslik. Egy pasi egyszer végig arról beszélt az egész találkán, hogy ő mama pici fia, és soha egy nő sem érhet fel az anyukájához, bárhogyan is próbálkozna. Ezután természetesen nem akartam elmenni vele egy második randira, csakhogy olyan szinten kezdett el zaklatni, hogy arra szavak sincsenek. Folyamatosan felhívott, hiába mondtam neki ezerszer, hogy nem szeretnék tőle semmit, a végén pedig odáig fajult a dolog, hogy számot kellett cserélnem.