Galéria

Csillagjegyek, akik kertészeknek születtek és azok, akik felejtsék ezt el!

Forrás:

A Halak csillagjegy szülöttei fantasztikusan kedves, önfeláldozó, odaadó lények, messziről árad belőlük a szeretet, imádnak adni, gondoskodni, törődni, szóval számukra irtó könnyen megy a növénynevelés még akkor is, ha a nulláról kezdik el. Egy kisebb probléma azért felmerülhet, ha túl sokat ábrándoznak, kimehet a fejükből az a fránya locsolás.


Forrás:

Amennyiben életed első percétől kezdve az volt minden vágyad, hogy legyen hatalmas kinti-benti virágoskerted, nem lehet más a születési jegyed csak Bika! Ez a csillagjegy a föld jegyek közé tartozik, stabil, kiszámítható, türelmes, odaadó és odafigyel a részletekre. Ráadásul nem sajnálja beletenni a munkát abba, amit csinál, ezért kiváló kertész válhat belőle.


Forrás:

A Rák jegy szülöttei annyira imádják a természetet, a zöld leveleket, hogy valószínűleg ez a cikk lesz az, amivel megnyugtatják a lelkiismeretüket, amikor ma hazafelé még három szobanövényt kapnak fel a kedvenc növényboltjukból. És ez az asztrológus szerint teljesen rendben van, hiszen ők elképesztően gondoskodók, mindent növénynek nagyszerű helye van náluk.


Forrás:

A Szűz jegy szülöttei mindig mindenbe 110 százalékot pakolnak, amibe belekezdenek, így van ez a növényneveléssel is. Emiatt elképesztően gyorsan és könnyen válnak a téma szakértőjévé. Mindent ki fognak nyomozni, kívülről fújják majd az ültetőközegeket, a fényigényt, illetve azt, mikor mit kell átültetni.


Forrás:

A Kos túlságosan pörög ahhoz, hogy egy olyan hobbiban lelje örömét, amihez ennyi türelem és gondoskodás kell, neki egyszerűen ez egy idegesítően lassú dolog. Az Ikreknek simán felcsillanhat a szeme egy újabb hobbi hallatán, ő azonban hajlamos megunni a dolgokat, így lesz a frissen beszerzett növénykéknek kampec. Az Oroszlán nem szeret másokról gondoskodni, ő azt élvezi, ha körülötte forog a világ, szóval neki sem javasolt ez a hobbi.