Galéria

Kényelmes pózok a fájdalommentes szexért!

Forrás: Ha felül vagy, te irányítod a behatolás mélységét és a szex sebességét. Ez a pozíció is számos variációval rendelkezik, hogy beállítsd a tested szögét, például:

- Szemtől szemben.
- Hátrafelé.
- Lótusz, amikor a partnered keresztbe tett lábbal ül, te pedig felül.
- Oldalirányban.
Forrás: Sokan a misszionárius pózt (hanyatt fekve, a partnereddel felül) fájdalmasnak találják a pénisz szöge miatt. Dr. Luna javasolja ennek a pozíciónak a módosítását. A partnered álljon az ágy végébe. Feküdj a hátadra, és emeld meg a csípődet egy párna segítségével.
Forrás: Az oldalirányú szex során te és a partnered is az oldalatokon fekszetek. Ez a laza pozíció lehetővé teszi, hogy te irányítsd a behatolás mélységét.
Forrás: A kutyapóz (te négykézláb, partnered pedig mögötted) általában mély behatolással jár, és gyakran túl fájdalmas. Dr. Luna azt javasolja, hogy módosítsd a pozíciót a hátad meggörbítésével, így megváltoztathatod a behatolás szögét is.
Forrás: Ha a behatolás túlságosan fájdalmas, behatolás nélkül is megtalálhatjátok a gyönyört partnereddel. Az orális szex és a kölcsönös maszturbáció remek lehetőségek. Sokféle vibrátort és szexuális játékot is találhatsz, melyek nem igényelnek hüvelyi behatolást.