Galéria

Napi horoszkóp május 12.: a Bikáknak pihenésre van szükségük, az Oroszlánoknak érdemes a saját egyéniségüket előtérbe helyezni

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

Bár a táv legelején még nem gondoltad, hogy le tudod futni, mégis egy külső erő, illetve a benned rejlő, nagybetűs Kitartás segít a pályán végigmenni, így a hét utolsó napján joggal és abszolút büszkeséggel futhatsz át a célvonalon. Ma ismét bizonyosságot nyerhetsz arról, hogy akarattal és a megfelelő alázattal milyen messzire sikerülhet eljutni. Most aztán add át magad a pihenésnek, dolgozd fel a sikert, hisz egyvalakit biztosan legyőztél: saját magadat!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó munkanapjára jött el a holtpont számodra, úgy érzed, minden energiatartalékodat elhasználtál, nem bírod már tovább, lemerülni látszik az elem. Most kell azonban egy új lendületet venned és megráznod magad, hisz ha leülsz, mint az iszap, akkor minden félig elvégezve, befejezetlenül marad. Miután mindennek sikerül pontot tenned a végére, akkor nyugodtan kikapcsolódhatsz, hiszen nem nyomasztanak tovább a lezáratlan ügyek. Légy hatékony, megoldás centrikus és higgy magadban!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

Jó szándékú, segítő kezet nyújtanak neked a hét utolsó munkanapján, alaposan fontold meg azonban, hogy kiét ragadod, hisz nem mindenki szeretné a te javadat. Mivel magad sem döntötted még el, jobbra vagy balra indulsz, jobb, vagy bal lábbal, épp ezért előbb neked kell meghatároznod az útirányt. Ne toporogj sokáig, hisz ha úgy döntesz, hogy megragadod bárki kezét, akkor ne vesztegesd mások idejét a saját belső vívódásoddal, mert az idegesítő lehet! Légy hatékony, hidd el, útközben jön majd a megoldás is, magától!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

A nehéz, munkával teli hétköznapok után édes a pihenés, gyakorlatilag számoltad már a napokat, hogy végre hátradőlhess és élvezhesd a csendet, a nyugalmat. Ma azonban még egy utolsó lendületre szükséged lesz arra, hogy minden folyamaton precízen végighaladj, hogy még egyszer ellenőrizz minden apró részletet annak érdekében, hogy pozitív mutatokkal zárhasd a hetet. Amennyiben az ügyeid végére értél, abban az esetben nyugodtan ugorhatsz fejest a hétvégi semmittevésbe!


Forrás:

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl sokat foglalkozol mások véleményével, épp ezért általában próbálod úgy alakítani a viselkedésedet, ruházatodat, hogy mit szól hozzá a környezeted. Épp ezért kezdesz olyanná válni, mint amilyen a világ, úgy általában. Merj azonban más lenni, merj máshogy felöltözni, merd felvállalni a véleményed, még akkor is, ha ez nem tetszést vált ki az emberekből! Nem kell polgárpukkasztóan viselkedned vagy másokat megbotránkoztató módon öltözködnöd, ne ezzel hívd fel magadra a figyelmet, de a megfelelő erkölcsi értékek megtartásával miért ne lehetnél te is egyéniség? Hajrá!


Forrás:

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy bizonyos ügyben mindenáron kötöd az ebet a karóhoz, nem vagy hajlandó engedni a huszonegyből. Ennek érdekében a kollégáiddal és a közvetlen feletteseddel is felveszed a kesztyűt, ragaszkodsz ugyanis az elveidhez. Ez azonban sok jót nem terem majd nagy valószínűséggel, hisz mindenkivel csak összetűzésbe keveredsz és nem is lehetsz biztos benne, hogy a végén minden a terveid szerint sül majd el. Nem biztos, hogy megéri tehát konfrontálódni, próbálj inkább a kompromisszumra törekedni, hogy olyan megoldás szülessen, amely mindenkit boldoggá tesz majd! Hidd el, a vita sok jót nem szült még az emberi kapcsolatokban!


Forrás:

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó munkanapján sajnos nem úgy alakul a helyzet, hogy egy bizonyos ügyben a jó szándékod kerüljön előtérbe, ennek okán többen gondolják azt, hogy esetleg ártani akarsz. Mivel azonban te, magad teljesen biztos vagy dolgodban, épp ezért próbáld még azelőtt megérteni a többiekkel is, hogy segíteni szeretnél, mielőtt egy önmagát generáló utáloozás veszi kezdetét. Jó ember vagy, jót akarsz mindenkinek, de ha túl sok felé próbálsz segíteni túl nagy elánnal, az -ahogy most is kiderült- felemásan végződhet. Hidd el, a kevesebb néha több!


Forrás:

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó munkanapján olyasvalami nyomja a lelkedet, amely kezd egyfajta önmagát generáló folyamattá válni, amennyiben záros határidőn belül nem teszel pontot a végére. Érthető módon frusztrál a dolog, ennek okán  nem is vagy épp jó társaság, szívesebben gubbasztanál egyedül a lakásban, csak hozzád ne szóljanak. Korántsem biztos azonban, hogy te, egymagadban otthon ülve rá fogsz jönni a megoldásra, illetve a depresszív hangulat sem a legjobb tanácsadó, épp ezért egyfelől keress valakit, aki nálad több életttapasztalattal bír és meg is bízol benne, másfelől pedig kapcsolódj ki, hisz attól, mert otthon ülsz, a problémáid még megoldatlanok maradnak!


Forrás:

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napján lezárni készül bizonyos folyamatokat és végre átadnád magad a hétvégi pihenésnek. Mielőtt azonban végleg bezárod magad mögött a kapukat, előtte mindenképp győződj meg arról, hogy minden szálat megfelelően elvarrtál és nem fog rajtad a későbbiekben szétfoszlani az anyag. Ne legyenek álmatlan éjszakáid amiatt, hogy talán valamit nem úgy intéztél, ahogy a helyzet megkívánta vagy teljesen más útvonalat kellett volna választanod. Ne aggódj mostmár ezen, hiszen meghoztál egy döntést, vállald fel tehát a következményeket, akkor is, ha negatívan sül el. Rengeteget dolgoztál rajta, miért engednéd tehát, hogy kárba vesszen a munkád?!


Forrás:

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó munkanapján borzasztóan nehezen engedsz el egy lezárásra váró folyamatot, egyszerűen görcsösen ragaszkodsz hozzá. Pontosan tudod, hogy miként kellene cselekedned, ettől azonban már-már pattanásig feszülnek az idegeid. Nyugi, lazíts, ne nehezítsd még inkább a helyzetedet, inkább végy egy mély lélegzetet és egy fújásra zárd le a dolgot. Az Élet már csak ilyen, semmi sem állandó, minden átmeneti időre szól, mint ahogy ez a bizonyos folyamat is. Hidd el, ha nem szorítod annyira a kötelet, nem fogja hólyagosra törni a tenyered sem!


Forrás:

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Bár igyekszel jól érezni magad a jelenlegi környezetedben, próbálsz mindenképp beilleszkedni, valahogy azonban mégis ott motoszkál a fejedben az, hogy  talán mégsem ez a legjobb hely számodra. Valahogy az az érzésed, hogy bármennyire próbálsz, később sem tudsz majd kibontakozni, nem fogsz tudni őszintén véleményt nyilvánítani, ilyenformán tehát előbb-utóbb el fognak nyomni a körülmények. Amennyiben ezt a bizonyos bogarat semmiképp nem tudod kiirtani a fejedből, abban az esetben valóban lehetséges, hogy jobban teszed, ha most váltasz és keresel egy olyan helyet, ahol nyitottabbak a személyiségedre, ahol te, magad is jobban tudsz érvényesülni. Fontold meg a döntést és ha úgy adódik, akkor  ne félj váltani!


Forrás:

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó napján segítő szándékkal fordulsz valaki felé, önhibádon kívül azonban mégsem úgy sült el a dolog, ahogy azt vártad volna, így nem feltétlenül válika másik a dolog. A negatív végkimenetel azonban nehogy megakadályozzon abban, hogy más szituációban másoknak is rendelkezésre állj, hisz ezúttal sem feltétlenül a te  fakadóan alakult úgy, ahogy. Hidd el, meg fogják érteni, hogy ezt a helyzetet az Élet alakította így, semmiképp nem te akartál rosszat! Kérj elnézést és lépj tovább, ne ragdj bele az önvádba!