Galéria

5 brutális szexpóz, amit a látványa miatt érdemes kipróbálni

Forrás: Inkább az előjáték része, ugyanakkor kétség kívül elképesztő látványt tud nyújtani egy férfi számára, ha egy nő átvéve az irányítást az arcára ül, mégpedig térdelve, egyenes háttal. Ezt egyébként érdemes megspékelni némi öncirógatással a mellek környékén vagy a saját csiklónk izgatásával, amely alulról igencsak hatásos tud lenni.
Forrás: Bár a hagyományos híd során a partnerünk felett helyezkedünk el, de vele párhuzamosan, addig ennél fordítva vesszük fel a helyzetet. A lábaink tehát a fejénél vannak, mi pedig az ő lábánál támaszkodunk a kezünkön. Sokan 2 az 1-ben póznak is hívják, mert nemcsak fantasztikus orgazmust nyújt, de olyan betekintést enged a partnernek a vaginánk legmélyebb részeibe, hogy arra álmaiban sem gondolt.
Forrás: A fordított ló során, lényegében hátulról ülünk a partnerünk péniszére. A lábaink lehetnek a combján támasztva vagy akár a  combjai alatt kicsit nagyobb terpeszben. Nem a legkényelmesebb póz, ugyanakkor óriási élményt ad annak, aki fekve, hátulról mozizik BENNÜNK.
Forrás: A jó öreg 69-es pózt senkinek sem kell bemutatni, de aki eddig mégsem kapott hozzá kedvet, annak elárulom, hogy ebben a pózban, főleg, ha mi vagyunk alul, igazán felemelő szexélményben lesz részünk. Ha elég hajlékonyak vagyunk, akkor próbáljuk minél szélesebbre tárni a lábunkat, és ezzel együtt a párunk is.
Forrás: Ehhez a szexpózhoz viszont már két kellék is kell. Na persze nem kell egyből a legrosszabbra gondolni! Mindössze egy szék, illetve egy tükör kell. Állítsuk a tükröt a szoba közepére, majd támasszuk meg egy stabil helyen. Ezt követően a széket maximum 2 méter távolságban helyezzük el, majd a széken ülő párunkra, lassan, de ennél kéjesebben üljünk bele, mindezt háttal. A hatás nem marad el!