Galéria

Kopasz barack, csík vagy őserdő? Férfiak árulták el, milyen a tökéletes fanszőrzet

Forrás: "Megőrülök, ha egy szép csíkot látok, amint leveszem a bugyiját egy lánynak. Szerintem egy felnőtt nőn ez mutat a legjobban. Ápoltan megritkított, de mégsem kislányos."


Misi 39
Forrás: "Szeretem, ha valakinek szép, sima és puha. Jó tudni, hogy a nő, akivel együtt vagyok nemcsak a szép ruhákra, hanem a simaságra is ad."

Viktor 31
Forrás: "Abszolút a csupasz barack és a csík párti vagyok. Ezerszer jobb szex közben így érezni egy nőt. Mellesleg jobb, tisztább érzést kelt. Ebből azért lehet tudni, mennyire figyel odalent magára egy nő. Szerencsére az én barátnőm is pont ilyen."


Tibor 36
Forrás: "Irtózom a teljesen csupasz punci látványától. Olyan, mintha egy kislány vagináját látnám. Egyszerűen nem tartom egészségesnek, hogy ezt egyes férfiak szexisnek találják."

Bálint 48
Forrás: "Imádom azokat a nőket, akiknek szép, sima a lába között. Nem azért, mert kislányos, egyszerűen csak látni mindent, amit kell, illetve az orális szex is jobban esik, ha nem akad a torkomra egy-egy szőrszál."

Viktor 27
Forrás: "Nem zavar, ha van egy kis szőr, sőt néha még izgató is. De az biztos, hogy a teljesen érintetlen őserdő nagyon lelombozó. Szerintem nem nagy elvárás, hogy egy nő igenis ritkítsa magát pár hetente odalent, hiszen felénk is hasonló elvárásokkal vannak."

Ádám 34