Galéria

Fény derült a nagy titokra: pincérek árulták el, hogy mennyi borravalót ad egy-egy híres ember

Forrás: "2014-ben kaptam egy óriási borravalót a szobaszervizért. Pontosan 150 dollárt Emma Thompsontól. Öt percembe telt az egész, és nagyon kedves volt."
Forrás: "Amikor 14 éves voltam (és nagyon-nagyon szegény), egy kis vietnami étteremben dolgoztam Orange megyében. Keanu Reeves és a barátnője, Jennifer Syme bejött, és miután kiszolgáltam őket, hagytak nekem egy készpénzzel teli borítékot - többnyire százasok voltak benne. Majdnem öt hónapon keresztül hagytak nekem egy borítékot hetente, amit véletlenszerű emberek adtak le. Mindegyik borítékon volt egy kis megjegyzés, amelyen inspiráló mondatok voltak."
Forrás: "Volt egy barátom, aki Jennifer Lopezt szolgálta ki, miután már nagyon híres lett. Elmesélte, hogy folyamatosan inzultálta, ordibált vele. Ha ez nem lett volna elég, semmi borravalót nem hagyott és kiborult, amikor nem volt a kedvenc palackozott vizéből, amiért végül az asszisztense ugrott ki egy boltba." 
Forrás: "Korábban Victoria Beckhamet szolgáltam ki. Nem volt olyan barátságos és átlagos borravalót adott."
Forrás: "Egy baseball pályán szolgáltam ki Vanessa Hudgenst fagylalttal, de nem adott borravalót és még köszönni sem köszönte meg."
Forrás: Kétszer szolgáltam ki Matthew McConaugheyt és a családját. Körülbelül 25%-os borravalót adott a fizetésnél. Nagyon udvarias volt, és emlékeztette a gyerekeit, hogy mindig mondják: „Kérem és köszönöm”.
Forrás: "Az egyik exem néhány éve Stanley Tuccit és feleségét, Felicity Bluntot szolgálta ki. Azt mesélte, hogy nagyon elbűvölőek voltak, és nagyon jó borravalót adtak."
Forrás: "Kate Winsletet és a barátait szolgáltam ki. Ők voltak a legkedvesebb emberek, akikkel valaha találkoztam. Volt egy kocsmai kutyánk, Kate az ölébe vette, leült vele és nagyon sokáig beszélgetett velem. Arról kérdezett, mit tanulok az egyetemen, a kocsma története is érdekelte. Hamburgert és söröket kértek és ezért 50%-os borravalót adott, majd elkérte az egyik étel receptjét."