Galéria

Napi horoszkóp május 11.: az Oroszlánok ügyei sínre kerülnek, a Skorpiók fantáziáját új kaland izgatja

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

Valakivel  konfliktushelyzetbe kerültél, amelynek során az illető elég övön aluli ütést mért rád, emiatt abszolút nem érzed, hogy neked kellene elnézést kérned és elsőként békejobbot nyújtanod. Amennyiben azonban másoktól várod, hogy nyissanak feléd, abban az esetben soha nem fogsz tudni békét kötni velük. Igyekezz tehát lejjebb adni az egodból, hisz korántsem biztos, hogy te vagy az áldozat szerepében és fixen a másik hibázott. Egyébként is, túl sok energia megy el arra, hogy mindenképp haragudj bárkire is! Lazíts és engedd közelebb magadhoz a békülni vágyókat!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Páratlan hozzáállással bírsz, abszolút nem zavar, ha nem a terveid szerint alakulnak a dolgok, a legnagyobb lazasággal kezelsz minden helyzetet. Emiatt a többiek kicsit irigyek is rád, ők ugyanis sokkal görcsösebben igyekeznek megoldani a gondjaikat, ám mivel benned van egy olyan belső harmónia, ami segít abban, hogy a problémákat miként kezeld, épp ezért nem tud frusztrálni az, hanem épp nem az elképzeléseid szerint történik valami. Arra azonban érdemes figyelned, hogy ne lazulj be túlságosan, vannak ugyanis olyan elementáris kérdések, amelyeknek muszáj kitenned az írásjelet a végére annak érdekében, hogy a lelki békéd megmaradjon. Dolgoz tehát azon, hogy megoldás centrikusan gondolkodva sikerrel be tudj fejezni egy-egy nyitott mondatot!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

Új kihívások kezdenek összeállni a fejedben, az azonban még nem kristályosodott ki benned, hogy hogy miként fogod teljesíteni őket, épp ezért most ne rohanj, hisz bőven van időd arra, hogy álmodozz és alakítgasd a terveidet. Ennek köszönhetően amikor arra kerül a sor, hogy fizikailag létrehozz bármit, sokkal magabiztosabban állsz majd rajtkőre és könnyebben teljesíted majd a távot. Szerencsére rengeteg időd van gondolkodni, épp ezért semmit ne kapkodj el, hisz annak nincs értelme, hogy valamibe forró fejjel fejest ugorj, aztán kapálózz benne. Rendkívül pozitív az, hogy vannak terveid, ennek köszönhetően több lábon tudsz majd állni a jövőben! Igazi profi vagy!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

Végre minden adott arra, hogy pontot tegyél egy bizonyos ügy végére és fellélegezve tovább léphess. Ha sikerül minden szálat elvarrnod, akkor nyugodtan zárd be magad mögött az ajtót és végre foglalkozz olyasféle dolgokkal, amelyek rólad is szólnak, hisz a lelki töltődés legalább olyan fontos, mint a sikerek és az eredmény folyamatos hajtása. Olyan programokon vegyél részt, amelyek valóban pozitív hatással vannak rád és nem járnak túl nagy energia leadással sem. Vagy add át magad egész nyugodtan a semmittevésnek, hisz neked is alanyi jogon jár a pihenés, holnap pedig ráérsz nekifutni a fennmaradt tennivalóknak!


Forrás:

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre sínre kerül minden folyamatban lévő ügyed a hét második felében, ennek okán joggal vagy teljesen magabiztos és teljesen nyugodt afelől, hogy jó úton haladsz a hétre kitűzött céljaid felé. Az irigyekkel ne foglalkozz, mindig lesznek olyanok, akik a mások dicsőségét szeretnék a magukénak tudni, amivel önmagában nincs baj, de te nem vagy vevő az ilyesfajta hozzáállásra. Dolgozzon  meg mindenki a saját sikeréért, hiszen az a bizonyos pecsenye nem fog magától megsülni, csupán szenesre égni. Te ne törődj senkivel, csak magaddal foglalkozz, hiszen a saját sikerednél, boldogságodnál és lelki harmóniádnál nincsen fontosabb!


Forrás:

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Új kalandok izgatják a fantáziádat a hét második felében, valamennyibe  gondolkodás nélkül ugranál fejest. azt azonban te is tudod, hogy a meggondolatlanság könnyen nagy kalamajkába sodorhat. Valamennyi kihívás tekintetében ugyanis elég zöldfülűnek számítasz, épp ezért a testi épséged is veszélybe kerülhet. Mielőtt tehát forró fejjel cselekednél, még azelőtt érdemes felismerned, ha valami túl sok neked. Nem szégyen bevallani, ha tapasztalatlan vagy, illetve ha félsz bizonyos dolgoktól, nem kell fejest ugrani a  szakadékba egyetlen szál biztosító kötéllel. Használd a józan eszedet, mielőtt olyasmikre vállalkozol, amik komoly veszélybe sodorhatlak!


Forrás:

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Készen állsz arra, hogy lezárj egy bizonyos helyzetet, valaki azonban képtelen elengedni a kezedet, olyannyira ragaszkodik hozzád, hogy nem engedi lezárni a jelenlegi szituációt. Ne húzd fel magad a dolgon, igyekezz inkább elmagyarázni az illetőnek, hogy neked az az elsődleges célod, hogy a saját utadon haladj, nem tudsz tehát azért egyhelyben vesztegelni, hogy másokat boldoggá tegyél. Ha fontos vagy neki, akkor meg fogja érteni és szomorúan elenged, te pedig biztosítsd arról, hogy nem a világvége jött el, csupán csak lezárult egy életszakasz!


Forrás:

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az elmúlt napokban olyannyira sok teljesítendő feladatot sikerült felhalmoznod, hogy a hét második felére gyakorlatilag már csak a kapkodás marad és te próbálsz ugyan mindennek és mindenkinek eleget tenni, de be kell látnod, hogy ez képtelenség. Mielőtt tehát a teljes kimerülés szélére kerülsz, előtte igyekezz húzni egy vonalat és csak azt vinni tovább, amit elengedhetetlenül szükséges befejezned, minden más terhet tegyél le gyorsan. Hidd el, mázsákkal lesz könnyebb a lelked, ha kevesebb feladatot vállalsz, hagyj másoknak is ezekből a terhekből!


Forrás:

NYILAS (november 23-december 21)

Nem igazán szereted, ha bárki megpróbálja rád hárítani a felelősséget úgy, hogy kilométerekről sincs közöd a dologhoz, a hét második felében azonban valakinek olyannyira vastag a bőr az arcán, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül rántana magával a mélybe. Mielőtt azonban sikerülhetne neki, előtted határozottan hozd az illető tudtára, hogy minden tőled telhetőt megteszel a célja elérése ellen, egyúttal pedig a jövőben ne számítson rád semmilyen tekintetben. Amennyiben éber vagy és egy lépéssel az események előtt jársz, abban az esetben esélye sem lesz senkinek, hogy rád húzza a vizes lepedőt!


Forrás:

BAK (december 22-január 20)

Nem vagy épp a legkönnyebb helyzetben a hét második felében, mégis van annyi élettapasztalatod, hogy tudd, mit és hogyan kell tenned ahhoz, hogy a lehető legjobban gyere ki a feneketlennek tűnő kútból. Ugyan számos más feladatod is van, amivel foglalkozhatnál, mégsem fordíthatsz most hátat ennek a bizonyos szituációnak. Nincs más teendőd tehát, mint határozottan cselekedni és a lehető legaktívabb részvétellel pontot tenni a dolog végére. Hajrá, utána jöhet minden más!


Forrás:

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Komoly változást tartogat számodra a hét második fele, olyan lehetőség kínálkozik ugyanis, amelyet mindenképp érdemes megragadnod ahhoz, hogy sikeresebb lehess.  Ne rohanj azonban fejjel a falnak, inkább szedd össze a gondolataidat és mind lélekben, mind pedig fizikailag készülj fel a kihívás teljesítésére. Igyekezz kizárni minden zavaró tényezőt, próbálj számításba venni minden lehetséges részletet, ez esetben nem nagyon érhet meglepetés. Ne félj a változástól, hisz az élet egy örök körforgás, időnként pedig muszáj továbblépni ahhoz, hogy sikereket érhess el, miközben maradandó élményeket szerzel. Hajrá!


Forrás:

HALAK (február 20-március 20)

Kellemetlen szituációba kerülsz a hét második felében, valaki ugyanis olyasfajta szívességet kér tőled, amely abszolút nem egyezik az értékrendeddel. Ennek okán már az első pillanatban pontosan tudod, hogy nem fogod elvállalni a dolgot, semmiképp nem szeretnéd azonban megbántani az illetőt. Mivel minden esetben a legrövidebb út az egyenes, épp ezért érdemes az őszinte utat választanod. Ne kertelj, mindenképp igyekezz diplomatikusan fogalmazni. Ebben a szituációban az a fontos, hogy önmagadat megvédd nem az, hogy másoknak megfelelj!