Galéria

„Anyukám mindig azt akarta, hogy elbukjak.” - 7 híres ember, akiket a szülei sosem támogatták

Forrás: A The Howard Stern Show egyik epizódjában Steve elmesélte, hogy apja kritikusan értékelte színészi karrierjét. Steve egyik filmpremierje után szüleivel vacsorázni mentek, ahol anyja megkérdezte Steve apjától a filmről alkotott véleményét. Az apja csak annyit mondott: "Nos, ő nem Charlie Chaplin." Miután Steve először vezette a Saturday Night Live-t, apja negatív kritikát írt fiáról egy hírlevélben, és ragaszkodott a véleményéhez, hogy az SNL-szereplés nem segítette Steve karrierjét.  Mégis a világ egyik legnagyobb komikusa lett.
Forrás: Annak ellenére, hogy Julia Roberts a nagynénje, Eric Roberts pedig az apja, Emma elárulta, hogy az anyja nem akarta, hogy reflektorfényben nőjjön fel. Egy korábbi interjújában Emma azt mondta: "[Anyukám] egyszerűen nem akarta, hogy fiatalon belemenjek ebbe. Ha olyan családból származol, amely a filmiparban tevékenykedik, mindig azt mondják: "Légy orvos! Légy ügyvéd!' De végül színészek akarunk lenni."
Forrás: Lelkész szülők lányaként szigorú neveltetésben részesült. Egy korábbi interjúban elárulta, hogy keresztény énekesnőként kezdte, de végül a pop felé fordult, amit a szülei elleneztek. Sőt, mélyen felzaklatta őket, amikor az énekesnő kiadta az I Kissed A Girl című számát. Egy prédikáció során az apja azt mondta a gyülekezetnek: "Megcsókoltam Istent - és tetszett!"

„Azt hiszem, néha, amikor a gyerekek felnőnek, a szüleik is felnőnek” – mondta Katy. "Az enyémek velem nőttek fel. Együtt élünk. Nem próbálom többé megváltoztatni őket, és nem hiszem, hogy ők is meg akarnának változtatni engem. Egyetértünk abban, hogy nem értünk egyet."
Forrás: Dwayne apja nyomdokaiba akart lépni, de a férfi hajthatatlan volt és nem akarta, hogy fia is hasonló utat járjon be. Kijelentette, hogy ő ennél többet szeretne gyermekének, ám Johnson úgy döntött nem hallgat apjára és csak azért a saját útját fogja járni. A Today című lapnak adott interjújában The Rock azt mondta: "A legnagyobb veszekedést apa és fia között vívtuk meg. Azt mondta: 'Nézz körül. Nézd, mim van ennyi év után, többet akarok neked." És pedig azt mondtam: "Tudom, és nagyra értékelem, de úgy érzem, van mit kockáztatnom."
Forrás: "Amikor 14 éves koromban elmondtam a szüleimnek, hogy New Yorkba szeretnék költözni, és színésznő szeretnék lenni, azt mondták: "Nos, nem. Nyilvánvalóan nem." A színésznő elmondta, hogy nem hagyta magát, mire édesanyja azt mondta, hogy nyárig kap haladékot, és ha nem jön össze, amit elképzelt visszaköltözik. "Anyám mindig is azt akarta, hogy kudarcot valljak." 

Forrás: "Amikor abbahagyta az egyetemet, hogy megvalósítsa álmait, a szülei nagyon idegesek lettek....Anyámmal összekaptuk, hogy nem akarok főiskolára menni, hanem teljes munkaidőben a táncnak akarok élni, így egy ideig nem beszéltünk. A táncstúdió kanapéján aludtam, de azt tettem, amit tennem kellett." - mesélte Jlo, aki szerint élete legjobb döntése volt, hogy nem hallgatott akkor az anyukájára, aki sokáig nem hitt abban, hogy latinoként sikereket érhet el a szórakoztatóiparban.
Forrás: Az üzleti iskola elvégzése után Simu könyvelő lett – amire szülei büszkék voltak –, de nyolc hónappal később elbocsátották. Liu úgy érezte itt a remek alkalom, hogy megpróbáljon betörni a filmiparba, szülei viszont ellenezték. Sőt, emiatt egy időre meg is romlott velük a kapcsolata. Végül első komolyabb szerepe után állt helyre a béke köztük.