Galéria

A legokosabbnak és legbutábbnak vélt csillagjegyek

Forrás: Bak
Bak, te az intelligencia és a bölcsesség keverékével vagy megáldva. A Bakok erős akaratú emberek, kardinális föld energiával rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy szeretik átvenni az irányítást és döntéseket hozni. 

A Bakok gyakran bölcsebbek koruknál, látszólag túlvilági bölcsességgel rendelkeznek. Tanácsaikra sokan igényt tartanak és akár élvezik, akár nem, az emberek vonzódnak hozzájuk józan természetük és szakértelmük miatt.
Forrás: Szűz
Átlagon felüli szellemi éleslátással vagy megáldva - tisztában vagy a környezeteddel, az emberek viselkedésével, sőt (ha intuitívabb vagy) az emberek energiáival is. Minden részletet átlátsz.

Kiváló memóriával és szervezőkészséggel rendelkezel, Ha meg tudod őrizni a higgadtságodat és elkerülöd a stresszt, az intellektusodnak köszönhetően nagy dolgokat fogsz elérni.
Forrás: Vízöntő
Szeretsz a legokosabb ember lenni a szobában - és sokszor tényleg az is vagy. 

A Vízöntők acélos tekintetükről és számító személyiségükről híresek, de mélyen belül empátia és intuíció lakozik bennük. Csak arra kell ügyelniük, hogy ne taszítsanak el maguk mellől mindenkit az okoskodásukkal.
Forrás: Nyilas
A Nyilasok hajlamosak rá, hogy kissé határozatlanok legyenek, és híresen rosszul reagálnak, ha ki kell állniuk önmagukért.
Éppen ezek azok a tulajdonságok, melyek miatt kevésbé tűnnek intelligensnek. Egyvalamiben azonban nagyon jók - jól átlátják a dolgokat. A probléma csak az, hogy ennek ellenére általában tanácstalanok a részletekkel kapcsolatban.
Forrás: Kos
Ami az intelligenciát illeti, a Kos egyfajta rejtély, mivel ez a csillagjegy egyszerre mutat intelligenciát és butaságot.

Ártatlanságuk aranyossá teszi őket, és az, hogy képtelenek komolyan venni a dolgokat, viccesnek tűnhet. Az igazság azonban az, hogy sokszor hiányzik belőlük az érzelmi intelligencia ahhoz, hogy megértsenek másokat, ezért mindig könnyedén veszik a dolgokat.

Bár a Kosok impulzivitásuk miatt izgalmasnak és különcnek tűnhetnek, nem rendelkeznek megfelelő ítélőképességgel, ezért a rossz döntések hajlamosak egész életükben kísérteni őket.
Forrás: Oroszlán
Az Oroszlánok sokszor egocentrikusak, és mindent megtesznek azért, hogy mindenkit megnyerjenek maguknak. Ez utóbbi tulajdonságuknak köszönhetik, hogy helyet kaptak ezen a listán.

Az Oroszlánok mindent megpróbálnak, amit csak lehet, hogy csodálatot és figyelmet kapjanak, és ez gyakran azzal jár, hogy sok buta dolgot tesznek.

Az viszont pozitívum, hogy arról is híresek, hogy a kudarcokat is könnyedén viselik, és tanulnak ezekből a tapasztalatokból.