Galéria

Napi horoszkóp május 8.: a Bikáknak akaratukon kívül kell felelősséget vállalniuk, a Nyilasok nagy lendülettel futnak neki a hétnek

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, valaki egyre magasabbra teszi a lécet veled szemben, nem titkolt szándékkal ugyanis szeretne teljesen ellehetetleníteni. Amennyiben azonban nem kérdezel rá ennek okára, csupán csak magadban pufogsz folyamatosan, akkor bizony az idők végezetéig is mérgelődhetsz, semmiféle változás nem fog bekövetkezni. Helyesebben teszed tehát, ha leülsz vele és megpróbálod megtudni, mi az, ami az illető számára problémát jelent és te tudsz-e változtatni bármin is ahhoz, hogy ő boldogabb legyen. Nem mindegy ugyanis, hogy háborogva futod a felesleges köröket, miközben egyre lehetetlenebb helyzetbe kerülsz vagy tisztázzátok végre a helyzetet és egy célért küzdötök mindketten!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Egyáltalán nem szereted azokat a helyzeteket, ahol nem tudod végiggondolni a döntéseidet, ilyenkor rendkívül frusztrálttá válsz és elkezdesz kapkodni. Ma ismét egy ilyen szituációval kell farkasszemet nézned, ráadásul úgy, hogy mindenki rád testálja a felelősséget. Épp ezért óriási teher van most rajtad, ám mivel mindenki tudja, hogy képes vagy megoldani a helyzetet, ebből próbálsz erőt meríteni és a legjobb formádat hozni. Ha nem engeded, hogy megingasson a válladra nehezedő nyomás, mindenki legnagyobb elismerésére meg fogod tudni ugrani az akadályt. Ne aggódj, nem minden nap ilyen!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján egy bizonyos helyzetnek nagyobb jelentőséget tulajdonítasz annál, mint amekkora volumenű, számodra azonban valami oknál fogva mégis rendkívül sokat jelent. Amennyiben azonban borogatod egy pillanatra a kétségbeesésedet és magad és megpróbálsz racionálisan tekinteni a helyzetre, abban az esetben rájöhetsz, hogy nem akkora a probléma, amit ne lehetne megoldani könnyűszerrel. Minden attól függ, hogyan tekintesz a megoldandó nyitott mondatra, hogy a pohár félig tele van vagy pedig félig üres. Amennyiben megoldás centrikusan állsz hozzá és odateszed magad a siker érdekében, nem lesz megugorhatatlan az előtted álló akadály! Hajrá!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

A hét első munkanapján sikerül döntésre jutnod egy olyasfajta dologban, amelyet ugyan hosszú ideje tervezgetsz, ám egészen eddig nem volt bátorságod hangosan ki is mondani. Mostanra azonban összeszedted minden akaraterődet és magabiztosan neki mersz vágni a dolognak. Hosszú ideje tervezgeted, pontosan tudod tehát, mit kell majd tenned, így semmiféle porszem nem kerülhet a gépezetbe. Ennek ellenére érdemes azért felkészülnöd a váratlan helyzetekre annak érdekében, hogy gyorsan és hatékonyan tudj adott esetben cselekedni, amennyiben a szituáció megkívánja. Profi vagy, nem lehet gond!


Forrás:

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Általában igyekszel másoknak minden tekintetben megfelelni, folyamatosan szeretnéd mások elismerését kivívni, minden egyes gondolatodat és mozdulatodat átjárja ez a fajta, önmagadra erőltetett kényszer. Meg vagy ugyanis róla győződve, hogy csak akkor leszel népszerű és közkedvelt a környezetedben, ha azt csinálod, amit az emberek látni akarnak. Ideje azonban, hogy kinyisd a szemed és ráébredj arra, mekkora tévúton haladsz, hisz amit eddig csináltál, az messziről kerüli az önmegvalósítás fogalmát. Itt az idő, hogy új utakat keress, amelyek elvezetnek oda, ahol teljes mértékig önazonos lehetsz!


Forrás:

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Apait-anyait beleadsz egy nagy volumenű projektbe a hét első napján, valaki azonban folyamatosan azon dolgozik, hogy akadályozza minden egyes lépésedet. Ez az első pillanatban rendkívülien felbosszant, ha azonban lehiggadsz és tudsz hideg fejjel gondolkodni, rájöhetsz, hogy mi a célja ezzel. Könnyen lehet, hogy csupán félt az ismeretlentől és attól, hogy nem lesz sikerélményed. Épp ezért, mielőtt számon kérően kérdőre vonnád, előtte  érdemes az illetővel tisztáznod a helyzetet, ami mindkettőtök részéről kényelmetlen, hiszen csak így adódik lehetőséged arra, hogy végre zavartalanul tedd a dolgodat!


Forrás:

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ugyan folyamatosan igyekeztél elodázni, mégsem halogathatod tovább, hogy meghozz egy fontos döntést hozz. Hosszabb ideje próbálsz sakkozni, nem tudod, milyen irányba indulj, nem is merted kimondani a végszót, ám ma mégis megkapod az egyértelmű jelzést arra, hogy végre ki merd mondani azt, amit eddig lenyelni próbáltál. Mielőtt tehát útnak indulsz, előtte gondoskodj róla, hogy ne maradjanak elvarratlan szálak, befejezetlen ügyek, majd dolgozz ki megfelelő taktikát, hogy nem csak bizonytalanul bolyongj az őserdőben. Már csak némi bátorságra van szükséged ahhoz, hogy belevágj, és meglátod, kivételes sikereket érhetsz el!


Forrás:

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az esetek döntő többségében szereted saját magad irányítani az életedet, nagyon nehezen viseled, ha valaki megpróbál beleszólni a dolgaidba. Be kell látnod azonban, hogy vannak bizony nálad okosabb és tapasztaltabb emberek a környezetedben, akik csupán a te érdekeidet nézik és segíteni akarnak, így időnkénti sokkal bölcsebben teszed, ha hallgatsz rájuk, mert sokat tanulhatsz tőlük. Lehetséges, hogy legközelebb, ha arra kerül a sor, már sokkal megfontoltabban fogsz tudni döntést hozni, s nem is lesz okod arra, hogy az elhatározásodat utóbb megbánni kényszerülj!


Forrás:

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, ez a hét első napja csak a tiéd, abszolút 100%-os formában vagy, nincs az az akadály, amelyet ne győznél le, hisz bármilyen problémával és váratlan helyzettel képes vagy megküzdeni. Igyekszel mindenben a pozitívumot látni, és ez az a hozzáállás, ami oly sokat hozzátesz a személyiségedhez. Ezt a fajta céltudatosságot a környezeted is észreveszi, mely igen nagy tiszteletet kölcsönöz neked. Jó lenne, ha általában is ez lenne az alapállásod, és akkor biztosan nagy dolgokat vihetnél végbe, a képességeid megvannak hozzá, csak akarnod is kell!


Forrás:

BAK (december 22-január 20)

Valaki mindenáron megpróbál befolyásolni a hét első napján, méghozzá olyasvalamivel, ami rendkívül távol áll tőled, épp ezért, bár nem a temperamentumodról vagy híres, a helyzet kikényszeríti belőled, hogy a sarkadra állj és szembemenj az illető elvárásaival és azzal a nyomással, amit gyakorolni próbál rád. Most elsősorban a te érdekeid számítanak, hisz ez az a szituáció, amikor ki kell állnod magadért. Legyél tehát erős és vedd át az irányítást, máskor ugyanis nem biztos, hogy lesz rá lehetőséged!


Forrás:

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valahogy benne ragadtál a hétvégi chill-érzésben, szíved szerint egész nap semmit nem csinálnál, ami komoly megerőltetést jelent, legalábbis csak magad határoznád meg, mihez van kedved és mihez nincs. Az előbbit szívesen elvégzed, az utóbbiról azonban szíved szerint tudomást sem vennél. Az élet azonban korántsem ilyen egyszerű, nem válogathatsz ugyanis a feladatok között, mégha te csak így szeretnéd kipipálgatni a tennivalókat a listádon. Szedd tehát össze magad és nézz szembe olyan ügyekkel is, amelyeken jobb mihamarabb túlesni!


Forrás:

HALAK (február 20-március 20)

A hét első napján egy bizonyos személynek köszönhetően elég kellemetlen helyzetbe kerülsz, hisz az illető választás elé állít egy általad elég kényesnek tartott kérdésben, emiatt tehát érthető módon rendkívül frusztrált vagy. A legkevésbé sem vagy a kényszerhelyzetek híve, épp ezért ezúttal is egész nyugodtan hangot adhatsz a nemtetszésednek. Ne hagyd, hogy bárki sarokba szorítson, hiszen te, magad is el tudod dönteni, hogy miben kívánsz részt venni és mi az, amit kilométerekkel elkerülnél. Nem kell vállalnod semmi olyasmiért a kockázatot, ami veszélyhelyzetbe sodorhat! Legyél határozott, nálad van a Joker kártya!