Galéria

Leighton Meester börtönben született, Rose McGowan pedig megmenekült a poligámista kultusz elől: híres emberek elképzelhetetlen háttérsztorival

Forrás: Tizenéves korában Colin Farrellt gyilkossági kísérlettel gyanúsították meg és többször is kihallgatták. A The Tonight Show-ban azt mondta: "Láttam egy fotót a fickóról, aki valóban elkövette a bűntényt, és nagyon hasonlított rám, és egy pillanatra, mivel aznap este elájultam, elgondolkodtam, hogy biztosan csináltam-e ilyet."
Forrás: Amikor Kim Kardashian 19 éves volt, Damon Thomasszal, aki akkor körülbelül 30 éves volt, megszökött Las Vegasba. Azt állította, hogy akkoriban függő volt a férfiaktól, de négy év múlva elváltak. A Harper's Bazaarnak ezt mondta: "Régen annyira függtem azoktól a srácoktól, akikkel kapcsolatban voltam. Nem tudom, miért, mert nem így neveltek. Ha találkozhatnék a 19 éves énemmel, megráznám magam és azt mondanám: "Ébredj fel, túl okos vagy ehhez."
Forrás: Amikor Rihanna 15 éves volt, sosem látott féltestvére, Kandy (aki 32 éves volt) megjelent az ajtajában, és elmondta neki, hogy három idősebb féltestvére született az apjától, mielőtt feleségül vette Rihanna anyját. Az apja állítólag eladta a történetet a The Sunnak.
Forrás: Ahogy azt már fentebb is írtuk, Jackie Chan-t gyermekkorában elhagyták a biológiai szülei, de a 2003-as, A sárkány nyomai: Jackie Chan és elveszett családja című dokumentumfilm kutatása során kiderült, hogy anyja egy legendás sanghaji szerencsejátékos, apja pedig egy banda. főnök és nacionalista kém. Azt is kiderítették, hogy a szülei akkor találkoztak, amikor apja letartóztatta édesanyját kábítószer-csempészet miatt.
Forrás: Woody Harrelson apja elítélt bérgyilkos volt, aki kapcsolatban állt a szervezett bűnözéssel. Woody azonban nem nagyon érintkezett vele, mert gyermekkorának nagy részében börtönben volt.
Forrás: Jack Nicholsont úgy nevelték, hogy a nagymamája, Ethel May a biológiai anyja, és anyja, June a nővére. Amikor azonban 37 éves volt, a Time magazinnak sikerült feltárnia az igazságot, és felhívta. Mivel anyja és nagyanyja is meghalt, mire szembesíteni tudta volna őket a ténnyel, ezért a következőképp nyilatkozott nem sokkal később:
"Nagyon lenyűgözött, hogy képesek voltak megőrizni a titkot, ha mást nem is. Nagy dolgot tettek ezzel számomra."
Forrás: Az amerikai szülők gyermekeként született Rose McGowan Olaszországban nőtt fel egy poligám kultuszban. Az éjszaka közepén azonban apja Rose-zal, két nővérével és második feleségével megszökött, hogy megvédje őket a bántalmazásoktól. Azt mondta a People-nek: "Emlékszem, amikor mennydörgésben és villámlásban átszaladtam a kukoricáson, megfogtam apám kezét, és olyan gyorsan futottam, ahogy csak tudtam, hogy lépést tartsam vele."
Forrás: Leighton Meester egy texasi szövetségi börtönben született, ahol édesanyja 16 hónapos börtönbüntetését töltötte kábítószer-birtoklás miatt. Leightont nagymamája nevelte anyja szabadulásáig. Leighton azt mondta a Us Weekly-nek: "Azt hiszem, ez csak arra késztet, hogy értékeljem azokat a dolgokat, amelyekkel most rendelkezem."
Forrás: Kesha betört Prince házába, mégpedig úgy, hogy megvesztegetett egy kertészt 5 dollárral, besurrant a kerítés alatt, és bement egy ajtón, ami nem volt bezárva. Miután szemtől szembe találkozott Prince-szel, otthagyta a demóját, majd elszaladt.