Galéria

Károly király és Kamilla kapcsolata az asztrológia tükrében

Forrás: Kamilla Rák jegyű Napja és Károly Skorpió jegyű Napja harmonikus kapcsolatot eredményez. Mivel Kamilla és Károly is víz jegyű, veleszületett képességük, hogy olyan dolgokat érzékeljenek lelki szinten, amire sokan képtelenek. Hasonló az érdeklődési körük is, mindketten imádják a művészeteket. A mások iránti együttérzés és az intuíció mindkettejüket jellemzi. 
Forrás: Kamillát és Károlyt is az érzelmeik vezetik, és mindketten rendkívül érzékenyek - ezt sokan valószínűleg nem is tudják róluk, hiszen a nyilvánosság előtt ezt az oldalukat nem mutathatják.
Forrás: Rák Holdja csodálja Bika Holdját, míg Bika Holdja szívesen beszélget Rák Holdjával. Ráadásul Holdjegyeik együttműködnek egymás Napjegyeivel, ami könnyed kapcsolatot jelez - olyat, amely tele van gyengédséggel, empátiával, együttérzéssel és közös érdekekkel. Támogatják egymás álmait, és az erős alapoknak köszönhetően biztonságban érzik magukat egymás társaságában.
Forrás: Mivel mindketten Oroszlán aszcendensűek, Károly és Kamilla életük során hasonló szituációkkal küzdenek meg. Ez lelki kapcsolatot eredményez kettejük között, akár úgy is mondhatjuk, hogy rokonlelkekké teszi őket. Az Oroszlán aszcendens miatt mindketten vidámak és nagylelkűek, valamint védelmezik azokat, akiket szeretnek. Egymásért minden szituációban képesek félretenni a drámát.
Forrás: Az asztrológiában a hosszú távú kapcsolat egyik összetevője a két személy Vénusz-jegye, az öröm és a szerelem bolygója közötti harmónia. Kamilla Vénusza a Rákban, Károly Vénusza pedig a Mérlegben áll. Egyesek ezt feszült aspektusnak tekinthetik, de valójában ez a feszült kapcsolat közelebb hozza őket egymáshoz. Újra és újra felizzítja az egymás iránti vágyukat és szenvedélyüket. Igen, időnként lehetnek kisebb vitáik és nézeteltéréseik, de ezek csak még inkább fokozzák az érzelmeiket és egymás iránti rajongásukat.