Galéria

Napi horoszkóp május 5.: a Mérlegek váratlan helyzetbe kerülnek, a Bakok átlátnak a szitán

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó munkanapján abszolút ismeretlen feladatban kell bizonyítanod, az azonban nem tisztázott, hogy kinek mi a szerepe, illetve hogy hol vannak a határok. Épp ezért gyorsan pánikba esel, nem igazán tudod ugyanis, hogy ki és mit vár el tőled. Mielőtt azonban eluralkodna rajtad a kétségbeesés, előtte fektesd le a szabályokat, azt, hogy pontosan mi a feladat és hol a célvonal, ellenkező esetben csak rohansz majd a nagy Semmi felé. Hidd el, sokkal jobb, ha van útirány és valaki meg is mutatja, hogy merre kell futnod!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Kissé fura helyzetben találod magad a hét utolsó munkanapján, hiszen valaki a támogatásodat várja, te azonban nem igazán értesz egyet vele, emiatt az illető egyszerűen megorrol rád. Mielőtt azonban végleg megromlik a kapcsolatotok, előtte igyekezz tisztázni, hogy amennyiben kikéri a véleményedet, abban az esetben arra is fel kell készülnie, hogy esetleg olyasmit hall, ami nem nagyon kedvére való. Igyekezz higgadtan tisztázni a dolgot, hiszen tulajdonképpen olyan apróságokról van szó, amelyek miatt teljesen felesleges belemászni egy újabb konfliktushelyzetbe!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó munkanapján nagy meglepetés ér, olyan, hosszú ideje nem látott ismerős keres fel, akivel nagyon régóta nem volt alkalmad találkozni, ám most annál nagyobb melegség önti el a szíved az illető láttán. Töltsetek egy kis időt együtt, igyekezzetek megbeszélni mindazt, amire korábban nem volt lehetőségetek. Most érdemes félretenni az összes nyomasztó problémádat, csak a régi barátra koncentrálj. Határozottan jót fog tenni neked, ha kikapcsolsz, és ezúttal tényleg csak a régi időkről nosztalgiáztok. A jövőben talán gyakrabban kellene találkoznotok, ha ez a barát ilyen jó hatással van a hangulatodra!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

Olyan nagyszabású terveket szövögetsz, amelyeket talán mások nagy ostobaságnak tartanak majd és esetleg megpróbálnak lebeszélni róla, épp ezért egyelőre jobbnak látod titokban tartani. Mielőtt azonban belevágnál egy bizonytalan kimenetelű dologba, mégiscsak érdemes lenne valakitől tanácsot kérni, akinek mindig adsz a véleményére. Megéri, hisz az illető vagy megerősít a szándékodban vagy felhívja a figyelmet azokra a kockázatokra, amelyekkel te esetlen eddig nem is számoltál. Ha hasznosnak tűnnek, mindenképpen fogadd meg a tanácsait, nem fogod megbánni!


Forrás:

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki a közvetlen környezetedben folyamatosan igyekszik a saját határain túl lépni azzal a meggyőződéssel, hogy te bizony minden nehézségben ott állsz majd mögötte és bármilyen mély kátyúból kihúzod. Egy idő után azonban be kell látnod, hogy az illető egyfajta eszközként használ valamire, amihez neked egyáltalán nem kell asszisztálnod. Épp ezért a hét utolsó munkanapján jött el a pillanat, amikor el kell engedned a kezét annak érdekében, hogy a saját bőrén tapasztalja, milyen az égő parázson sétálni! Ne legyen miatta lelkiismeret-furdalásod, hisz te mindent megtettél érte, innentől csak rajta múlik, mire jut!


Forrás:

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Van valami, ami elől folyamatosan menekülsz, abszolút nem szeretnél ugyanis szembe nézni vele, attól tartasz ugyanis, hogy túlnő rajtad a helyzet. A hét utolsó munkanapján azonban úgy tűnik, pillanatnyi gyengeséged okán mégis utolér, neked pedig nem marad más választásod, mint beleállni. Ha már így alakult, akkor próbáld összeszedni minden bátorságodat és erődet, s nézz szembe ezzel a bizonyos helyzettel. Hidd el, bárhogy is alakul, sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted, ha elmondhatod magadról, hogy mindent megtettél a siker érdekében! Az élet attól izgalmas, hogy mindenféle kihívások elé állít, próbára téve a bátorságodat, a képességeidet!


Forrás:

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Váratlan helyzetbe kerülsz a hét utolsó munkanapján, ami a legnagyobb bosszúságodra teljesen másféle irányba terel, így nem marad lehetőséged a már megkezdett feladataidat teljesíteni. Nem érdemes azonban időt pazarolnod azzal, hogy ezen mérgelődsz, hisz egymagad változtatni úgysem tudsz ezen, próbáld inkább összeszedni minden akaraterődet és kitartásodat, s akkor eljuthatsz végül a helyes megoldáshoz. Bizony vannak az életben olyan szituációk, amelyek meggátolják az embert abban, hogy a saját elképzeléseit a saját tervei szerint valósíthassa meg, ám ez korántsem jelenti azt, hogy az eredmény szégyellnivaló lenne a legvégén!


Forrás:

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Érzésed szerint erődön felüli teljesítményt nyújtottál egy bizonyos ügyben, ezáltal szinte biztosra vetted, hogy a befektetett munka ezzel egyenes arányosságban térül majd meg. A várt eredmény azonban a legnagyobb megdöbbenésedre abszolút nem akar jönni, ezért borzasztóan dühös vagy. Mielőtt azonban hagynád veszni és dugába dőlni az egész folyamatot, előtte próbáld listába foglani azokat a részleteket, amelyek jelen pillanatban nem stimmelnek, majd úgy végigmenni rajta újra, hogy kifejezetten azonat korrigálod. Nincs minden veszve!


Forrás:

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó munkanapján olyan döntést kell meghoznod, amit nem lehet csakúgy hűbele Balázs módjára kikiáltani. Sokat segít azonban az, hogy megkapod a jelzést arra, hogy melyik utat válaszd, ez nagyban megkönnyíti a helyzetet. Gondoskodj arról, hogy minden zökkenőmentes legyen, ami rajtad múlik és csak akkor nyiss új ajtót, ha sikerült az előzőt kulcsra zárnod! Már csak némi bátorságra van szükséged ahhoz, hogy belevágj és meglátod, a végén a te sikeredet ünnepli majd mindenki.


Forrás:

BAK (december 22-január 20)

A múltban szerzett élettapasztalatoknak köszönhetően mára kellőképpen érett gondolkodással bírsz, hisz megtanultad, hogy nem mindenkinek szabad bedőlni, hogy nem érdemes olyan emberekbe belelátnod valamit, akik épp hiányzik az, amit te szeretnél bennük látni. Kinőttél abból a korból, amikor naiv kislányként mindent elhittél. Épp ennek okán meg sem rendit az, amit a hét utolsó munkanapján hallasz, rögtön látod ugyanis, hogy az ügyesen becsomagolt történetnek nincs semmilyen valóságalapja. Ezért mielőtt hitelt adnál a hallott históriának, járj alaposan utána, mi lehet igaz belőle, s mi nem. Komoly konfliktustól kímélheted meg magad, ha kellő körültekintéssel jársz el, s magad győződsz meg róla, hogy tulajdonképpen miről is lehet szó.


Forrás:

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Iszonyatos elánnal ugrottál fejest valamibe, amitől áttörő sikert reméltél, mostanra azonban világossá vált, hogy nem lesz ez olyan egyszerű, mint ahogyan azt az elején vártad vagy eltervezted. Ez érthető módon csorbítja a lelkesedésedet, hisz nehéz úgy motiválnod magad, hogy teljesen összekuszálódtak a szálak és nem megy minden éppen úgy, mint a karikacsapás. Bármit is gondolsz azonban ebben a pillanatban, abszolút nem reménytelen a dolog, ennél viszont jóval több önbizalomra lenne szükséged a siker eléréséhez. Fuss neki mégegyszer és mégegyszer, hisz csak rajtad múlik, milyen magasra lendíted a lábad az akadály átugrásánál!