Galéria

Híres emberek, akiről nem tudta a világ, hogy tetoválása van, méghozzá különleges jelentéssel

Forrás: Reese először 2011-ben mutatta meg a világnak egy bikinis képén, hogy két madár látható a hasa egyik részén, ami az ő és Jim Toth szerelmét jelképezi. Bár a sztár és a férfi idén jelentették be, hogy elválnak, Reese számára örök emlék marad a kapcsolatuk.
Forrás: Annak ellenére, hogy már évek óta mindenki abbahagyta a YOLO kifejezés használatát, Zac Efron a "csak egyszer élsz" mozaikszót inkább a kézfejének egy kevésbé látható részére rakatta, méghozzá örökre. A színészt egy korábbi szerepe inspirálta arra, hogy magára varrassa. Egy interjúban pedig elárulta, hogy ma már ciki ugyan, de őt mindig arra emlékezteti, hogy túl rövid az élet a szomorúsághoz.
Forrás: A visszafogott színésznőnek több tetoválása is van, de mindegyik láthatatlan helyen. A Galaxis őrzői sztárja elárulta egy nemrég készült interjúban, hogy már nincs olyan hely a testén, ahol tökéletesen el tudná rejteni a tetoválásait, ezért történhetett, hogy egy-kettő látható lett a világ számára. Többek között a szívénél fellelhető héber szó, amelynek jelentése "gyógyít".
Forrás: Akárcsak Hailey Bieber, Kendall sem bírta ki, hogy ne legyen legalább egy tetoválása. Persze azóta már több is van, de híres barátnőjével ellentétben ő tényleg piciket és láthatatlanokat varratott magára. Az egyik legkülönlegesebb tetoválása egy fehér pötty volt a középső ujján, ami ma már egy fehér szív lett. A szívet készítő tetoválóművész, Jon Boy árulta el, hogy ezzel azt akarta jelképezni a modell, hogy számára az apró dolgok számítanak az életben.
Forrás: Ben Affleck háttetoválása kicsit sem diszkrét, de mivel alig látni póló nélkül a sztárt, mindenkit meglepett az óriási főnix látványa 2016-ban, amikor a színész egy tengerparton nyaralt. A nem mindennapi és igencsak aprólékos munka Ben újjászületését jelképezi, mégpedig az alkoholizmusból.
Forrás: Sokan a Lagúna Beach és a The Hills reality-műsorokból emlékezhetnek a szépséges hírességre. Mindkét sorozat bővelkedett szerelmi drámákban, amelyek egyikben járt Jason Wahler-el, aki sokszor törte össze a szívét. Ennek ellenére mégis magára tetováltatott egy J betűt. Persze azóta az a J már L lett.
Forrás: Miután 2011-ben meghalt szeretett kutyusa, Norman, úgy döntött eljött az ideje egy tetkónak. A lábfején kapott helyett a kis négylábú neve, amelyről egyszer így nyilatkozott a sztár: "Ez a kutyám, a babám, aki most halt meg. Soha nem gondoltam volna, hogy ez valaha is megtörténik. Így akartam előtte tisztelegni.... örökre."