Galéria

A 3 leghiszékenyebb és a 3 legkevésbé hiszékeny csillagjegy

Forrás:

HALAK

Mindegy, hogy kinek az érzéseiről van szó, az övéről, a tiédről, a kutyáéról, az biztos, hogy a Halak esetében az empátia sokszor a logika útját állja. Mivel rendkívül együttérzőek és segítőkészek, mások könnyedén kihasználhatják őket. Mivel égnek a vágytól, hogy segítsenek másokon és megoldják a körülöttük lévők minden gondját, túlságosan megbíznak akár az idegenekben is, akik hiszékenységüknek köszönhetően simán átvághatják őket. Ők azok, akik pénzt küldenek az afrikai „hercegnek”, aki házasságot és fele birodalmát ígéri nekik cserébe, aztán koppannak egy hatalmasat. Sajnos sosem tanulnak, könnyen megbocsájtanak, így aztán újra és újra „pofára eshetnek”.


Forrás:

MÉRLEG

Talán sokan nem gondolták, hogy a Mérleg lesz a második helyezett a hiszékenységi listán, de az asztrológusoknak komoly oka volt így dönteni. E csillagjegy szülöttei imádják a harmóniát, állandóan egyensúlyra törekszene, ezért gyakran válnak mások konfliktusai során békítőkké, mediátorokká. Ez alapvetően jól szokott elsülni, azonban lehet egy kis csavar a dologban. A Mérlegek magukból kiindulva azt gondolják, mindenki békét akar, így bármit elhisznek egyik vagy másik félnek, nem kérdőjelezik meg őket. Nos, ebben áll a hiszékenységük!


Forrás:

KOS

A Kos csillagjegy szülöttei elképesztően erős, magabiztos, energikus, szenvedélyes és törtető személyek, így aztán lehet, hogy meglepő azt olvasni, hiszékenyek is. Pedig azok, ha szerelemről van szó. Amikor pillangók röpködnek a hasukban a szeretett személy mondhat, amit csak akar, az lesz a szentírás a számukra. Emiatt kihasználhatóvá válnak, a környezetük teljesen hiába próbálja felnyitni a szemüket, mindent megadnak szerelmüknek és még többet is.


Forrás:

A Skorpiók születetten bizalmatlanok, mindenben összeesküvés, hazugságot látnak, mindig igyekeznek leleplezni mások „mocskos” szándékait, tehát a legkevésbé sem hiszékenyek. A Szűz mindig a tényekre hagyatkozik, őt szavakkal nem lehet meggyőzni, látnia kell, mi az igazság. A Bak rendkívül komoly és megbízható személy és ezt várja el másoktól is, azonnal átlát azokon, akik megpróbálják becsapni.