Galéria

5 dolog, amiben az etikus pornó eltér a hagyományostól

Forrás:

Az etikus pornó soha nem érhető el ingyen hozzáféréssel, egyrészt azért, mert a készítők és a színészek védve vannak, másrészt, mert így biztosítható a korrekt és egyenlő bérezés.


Forrás:

Az olyan oldalakon, amelyeken etikus pornót nézhetsz, mint például a Ssh.com, olyan filmek láthatók, amelyeknek a történetét kreatív szakemberek alkották meg a színészekkel szorosan együttműködve. A szereplőknek tehát van beleszólása abba, mi fog történni.


Forrás:

A hagyományos pornó filmekben sokszor érezni, hogy a férfi és női szereplők valójában semmilyen érdeklődést nem mutatnak egymás iránt, nincs kémia, nincs szenvedély, csak gépies szex. Nos, az etikus pornó esetén ezt azzal igyekeznek elkerülni, hogy általában szerelmespárokat alkalmaznak, akik valóban imádják egymás testét.


Forrás:

Az etikus pornóban megkímélik a nézőt az olyan kötelező elemektől, mint például a 40 percen át tartó orális szex a férfi örömére. Nincsenek mostohaapák, pizzafutárok, de van közös élvezet, valódi szex, valódi hangok. Az egész olyan, mint az életben!


Forrás:

Mindegy, hogy „vanília” vagy „mocskos” a film besorolása, az etikus pornóban mindkét fél egyformán akarja az aktust, a vonzalmuk, az élvezetük valódi, mindent azért tesznek, mert az tényleg jól esik nekik. A női élvezetnek legalább annyi szerep jut, mint a férfinak, így aztán hihető és sokkal élvezetesebb, mint a hagyományos.