Galéria

Virágról virágra: híres nők, akik igazi férfifalónak számítanak Hollywoodban

Forrás: 54 éves korára ugyan révbe ért Ben Affleck mellett, de az is biztos, hogy ezt egy igen színes és kicsit sem kurta férfilista előzte meg. Jlo a szerelem megszállottja, ugyanis a legtöbb kapcsolatának a kezdeti rózsaszín köd után vetett véget. Négyszer házasodott és legalább tucatszor lett szerelmes. De nem hibáztathatjuk. Ő egy latin istennő. Különben is, ha mindannyian így néznénk ki az ő korában, mi is így tennénk. Annak ellenére, hogy vele egyidős férfiakkal járt, JLo szereti a fiatalabb férfiakat is. Olyan férfiak szeretője volt, mint Sean Combs, Cris Judd, Ben Affleck, Marc Anthony, Casper Smart és Drake (állítólag).
Forrás: Rihanna sosem titkolta, hogy rossz lány. Pontosabban, hogy férfifaló. Chris Brown után pedig szó szerint úszott a kalandjaiba. Ettől függetlenül valamiért a mai napig nagy dolog Hollywoodban, ha valaki Rihannával tud randizni, hiszen az énekesnő akárkit azért sosem vitt haza. Ezt a listája is bizonyítja, amelyen olyan nevek vannak, mint Chris Brown, Shia LaBeouf, Matt Kemp, Travis Scott, Justin Timberlake, Leonardo DiCaprio, Drake és Hasan Jameel.
Forrás: Mielőtt Kim Kardashian átvette volna tőle a  a reflektorfényt, Paris Hilton volt az „It Girl” Hollywoodban. Paris és Kim sokban hasonlítanak. Többek között, hogy sosem szégyellték pasi ügyeiket. Sőt, még videót is szívesen készítettek róla. Ám, míg Kim ezeket kapcsolatban csinálta, addig Paris szórakozásból. Soha nem volt monogám típus, így igen színes a listája. Lefeküdt sportolókkal, zenészekkel és színészekkel is. Nick Carter, Chad Michael Murray, Mark Philippoussis, Fred Durst, Simon Rex, Colin Farrell, Paris Latsis, Travis Barker, Kid Rock, Josh Henderson, Brody Jenner, 50 Cent, Jared Leto, Benji Madden, Cristiano Ronaldo, Afrojack és Thomas Gross is a skalpjai közé tartozik.
Forrás: A pop királynője sosem titkolta, hogy imádja a kötöttségek nélküli szexet és a szép férfiakat. Karrierje kezdetén pedig kifejezetten jól jött számára, ha egy ismertebb férfi akadt a horgára. Napjainkban ma már csak nála jóval fiatalabb férfiakkal kezd, ám az ő hírnevét és befolyását nézve nem is csodáljuk, hogy ma már nem enged magához közel 40 évnél idősebbeket. Madonna olyan híres emberekkel volt együtt, mint Timor Steffens, Brahim Zaibat, Jesus Luz, Alex Rodriguez, Guy Ritchie, Sean Penn, Carlos Leon, Tupac Shakur, Vanilla Ice és Michael Jackson.
Forrás: Sokan még mindig próbáljuk felfogni, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt már soha többé nem lesznek együtt. Ahogy azt is, hogy Angelina nem volt mindig ilyen tudatos, csak a gyermekeivel foglalkozó nő. Még karrierje kezdetén szó szerint minden nő félt tőle Hollywoodban, hiszen sosem lehetett tudni, épp kinek a férjét szemelte ki magának, akit természetesen mindig megkapott. Angelina imádta a vad kalandokat és a hódítást. Szinte sportot űzött ebből, amivel sok hollywoodi nő életét tette tönkre. Többek között Jennifer Anistonét, illetve Laura Dernét is. De leszbikus viszonyai is szép számmal akadtak. Olyan hódításai ismeretesek, mint: Brad Pitt, Jonny Lee Miller, Jenny Shimizu, Timothy Hutton, Billy Bob Thornton, Colin Farrell, Jared Leto és Val Kilmer.
Forrás: Kate Hudson egész életében a nyilvánosság előtt élt, hiszen anyja híres színésznő, apja pedig zenész volt. Ennek köszönhetően Kate karrierje és szerelmi élete is nyomon követhető volt. Ami a férfiakkal kapcsolatos preferenciáit illeti, Kate-nek nincs igazán típusa. Színészekkel, sportolókkal és zenészekkel is randizott. Vagyis, aki csak megtetszett neki, azt meg is szerezte. Annak ellenére, hogy Kate többször volt házas, valamiért nem igazán szereti a kötöttségeket. Kate olyan pasikat szédített meg, mint Danny Fujisawa (jelenlegi barátja), Diplo, Nick Jonas, Matthew Bellamy, Alex Rodriguez, Adam Scott, Lance Armstrong, Heath Ledger, Dax Shepard, Owen Wilson és Chris Robinson (akihez feleségül is ment, majd elvált).
Forrás: Szinte mindenki szerelmes Cameron Diazba. Férfiak és nők egyaránt megszállottan szeretik ezt a gyönyörű filmsztárt. Sikeres filmes karrierje során Cameron számos férfiak (és nők) szívét hódította meg. Lenyűgöző listája van a híres volt szeretőiről, de elmondása szerint senki sem versenyezhet jelenlegi férjével, Benji Maddennel. A zseniális színésznő olyan híres személyeket szerzett meg, mint Alex Rodriguez, Adam Levine, Keanu Reeves, Paul Sculfor, Gerard Butler, Sean Combs (Diddy), Bradley Cooper, Jude Law, Justin Timberlake, Robbie Williams, Jared Leto, és Matt Dillon.