Galéria

9 rémes titok a kifutók világáról

Forrás:

Mivel a modellek haját állandóan mossák és szárítják, ők maguk ezt nem teszik, ha nem muszáj. Szárazsampon helyett pedig kakaóport használnak, ez szívja fel a zsírt a hajtövekről.


Forrás:

Előfordul nátha a modellek között is, ők azonban nem fújhatják ki az orrukat úgy, mint más, hiszen attól kopna a smink és kivörösödne a nózi. Emiatt kénytelenek az ujjukat bedugva törölgetni a zsepivel.


Forrás:

A lányoknak nagyon gyakran kell olyan ruhát felvenniük, ami alatt semmilyen melltartó nem fér el, ilyenkor sokszor sima sebtapasszal ragasztják le a mellbimbójukat.


Forrás:

A modellek izmai állandóan fájnak, de nem feltétlenül a sportot követő izomláztól. Rengetegszer teljesen életszerűtlen pózokba kell merevedniük a fényképezőgép előtt, ezekkel órákon át kínozzák őket.


Forrás:

A szupermodellek arca mindig egészségesnek, fénylőnek és rugalmasnak hat, egy profi sminkes szerint azért, mert nem csupán az ajkaikra kennek átlátszó ajakbalzsamot, hanem az orcájukra és a szemhéjukra is.


Forrás:

A modellek rémálma a cipő a kifutón, pláne azért, mert a tervezők sokszor direkt nagyobbat adnak rájuk, hogy kisebbnek és hosszabbnak tűnjön a lábuk. Így azonban gyakran elesnek, kimegy a bokájuk.


Forrás:

Nagyon gyakori, hogy a modellek számára nincs semmilyen szoba, ahol átöltözhetnek, így teljesen nyilvánosan vetkőztetik és öltöztetik őket, amit nehéz lehet elviselni.


Forrás:

Manapság a modellek már nem éheztetik magukat, de természetesen kötelező odafigyelnük arra, mit esznek. Ezért olyan étrend van számukra összeállítva, ami vékonyan, de erősen tartja őket. Ilyen ételek nem teremnek a reptereken, ezért általában sok kajával a bőröndben utaznak.


Forrás:

A legtöbb modell napi szinten zuhanyzik jéghideg vízben, de a hűtőből is gyakran vesznek elő jégkockákat, hogy a lehető leggyorsabban eltüntessék a szem alatti karikákat, az esetleges puffadtságot.