Galéria

Shanna St Clair sztárok babáival volt terhes

Forrás:

A 42 éves Shanna St Clair-nek már volt három gyermeke, amikor egy magazinban olvasott róla, hogyan lehet segíteni másokon a béranyasággal. „Nem azért volt, mert valamiből fizetnem kellett a csekkeket, úgy tekintettem a béranyaságra, mint egy áldásra, amivel más nőknek segíthetek” – mondta.


Forrás:

Miután csatlakozott egy béranya ügynökséghez, felkereste őt egy sztárpár, akinek nevét nem árulta el. A hírességek nagyon kedvesek voltak vele, igyekeztek alaposan megismerni őt és a családját. A terhesség sima volt, a szülés után 50 ezer dollárt kapott. Ebben benne volt minden vizsgálat ára, az étkezés, a szállodai számlák, utazási költségek és a kiesett jövedelme.


Forrás:

Második alkalommal egy a negyvenes éveit taposó női híresség kereste őt fel, aki már hosszú ideje hiába próbálkozott a mesterséges megtermékenyítéssel. Azt szerette volna, ha Shanna hordja ki a saját petesejtjéből létrejött magzatát. Három próbálkozásban egyeztek meg, az első kettő kudarc volt. A harmadik összejött, fel is hívta a sztárt, aki azonban közölte, sajnálja, de egy másik béranya már szült neki. Néhány hónappal később Shanna elvetélt.


Forrás:

Shanna még egy utolsó alkalommal segíteni szeretett volna, ezúttal egy civil pár ikerbabáit hordta a szíve alatt, ám veszélyeztetett terhes lett. Agyvérzést kapott, rohamai voltak, intenzívre került hét napra, majdnem belehalt. Ennek ellenére a végén a babák egészségesen megszülettek.