Galéria

6 lépés, hogy újra megkívánd a párodat!

Forrás:

Minden szexuális együttlét más, nem valószínű, hogy élvezni fogod, ha a tested és a lelked elzárod az élménytől. Vedd észre, hogy ez egy új, eddig nem tapasztalt pillanata az életednek. Ha ezt megteszed, érezheted, ahogy adod és kapod a szerelmet.


Forrás:

Milyen módon tesz ő boldogabbá a mindennapokban? Milyen nehézségekkel küzd, mikkel küzdöttetek meg már együtt? Ha összekapcsolódsz ezekkel a pozitív érzésekkel, átjár majd a szerelem iránta.


Forrás:

Ne úgy menj bele a szituba, hogy teljesen „hideg” vagy, melegítsd fel magadat előbb. A párod nem fog tudni bevonni a szexbe az előjáték során, ha a tested egy kicsit sem kívánja az együttlétet. Maszturbálj egy pár percet a fürdőszobában, hangolódj rá a testedre.


Forrás:

Ha valamiért nem vagy annyira hangulatban, az előjátéknak sokkal fontosabb a szerepe, mint máskor. Ne félj ezt jelezni a párodnak, beszéljétek meg, most egy picit több kényeztetésre lenne szükséged, mielőtt igazán belevágtok.


Forrás:

Sokan azért küszködnek orgazmusproblémákkal, mert nem tudják megérteni, hogy a jó szex nem feltétlenül azért jó, mert mindkét fél elélvez. Persze, ha sikerül, az nagyszerű, de nem kritérium. Ha éppen nem megy, ne haragudj magadra!


Forrás:

A szex nagyszerű alkalom, hogy gyakorold a mindfullness egyik legfontosabb lépését: a pillanat valódi átélését. Legyél jelen, legyél ott a mostban, arra figyelj, ami akkor és ott történik veled testileg és lelkileg.