Galéria

6 gót stílusú manikűr, amit azok is imádni fognak, aki nem szeretik a sötét körmöket

Forrás:

Bár már vége van a Valentin-napnak, ráadásul a fekete színről nem feltétlenül jut eszünkbe a romantika, a fekete plusz szív párosítás együtt mégis egy igazán menő dolgot eredményez. A szívek pedig nem feltétlenül kell, hogy az összes körömre felkerüljenek, így a végeredmény extra laza és kicsit rockeres lesz, persze csajosan. Te kipróbálnád?


Forrás:

A virágok mindig cuki hatást keltenek a körmökön, így egyáltalán nem kell megijedni a sötét, akár fekete virág szimbólumoktól sem! Ráadásul hamarosan itt a tavasz, a fekete minták pedig az aranykorukat fogják élni, így, ha igazán trendi szeretnél lenni, akkor a következő hónapokban minimum egyszer bevállalod a fekete virágokat manikűrként!


Forrás:

Természetesen nem illik mindenki személyiségéhez a gót stílus és az extra sötét köröm. Pont nekik találták ki a videón látható manikűrt, ami hihetetlenül kifinomult, mégis extra trendi és vagány is. Ha te is a konzervatívabb manik kedvelője vagy, de azért belekóstolnál a gót trendbe, akkor ez a tökéletes köröm számodra!


Forrás:

Ez a köröm a tökéletes példa arra, amikor valami egyszerűnek tűnő manikűr a lehető legsikkesebb lehet. Az egészen sötét bordó/burgundi ráadásul nem csupán a téli hónapokban divatos, tavasszal rengetegen fognak ilyen körmökkel szaladgálni, ugyanis a legtöbb szetthez tökéletes mennek. Nálunk abszolút 10/10 ez a választás!


Forrás:

Ha extra fontos számodra, hogy mindig a lehető legdivatosabb pompájában tündököljenek a körmeid, akkor nagy valószínűséggel megtaláltuk számodra a tökéletes manikűrt. Az absztrakt formák és vonalak már egy ideje elképesztően trendinek számítanak, ha viszont ezt sötét vagy fekete színnel párosítod, garantáltan a te körmeid lesznek a legmenőbbek a társaságodban!


Forrás:

A szürke egyáltalán nem negatív szín, sőt! Kifinomult, elegáns, rengeteg ruhadarabhoz passzol, és szuper választás azoknak, akik nagyon távol érzik maguktól a bordót és a feketét. Valld be, hogy legszívesebben már most hívnád a körmösödet időpontért, hogy kipróbáld ezt a cuki és trendi manit!