Galéria

4 csillagjegy, akinek hatalmas változást hoz az életében a hibrid napfogyatkozás

Forrás: Tüzes és türelmetlen természeteddel az egyik legszorgalmasabb és legbecsületesebb csillagjegy vagy. És ne feledd, hogy bár a dolgok most nagyon sűrűvé válnak számodra, te képes vagy arra, hogy mindezt kezelni tudd.

A napfogyatkozás számodra egy jelentős identitásváltozás kezdetét jelentheti. Az életedben hirtelen váratlan változások kezdődhetnek, amelyek felébresztenek az önelégültségből, és azzá válhatsz, akivé mindig is szerettél volna.
Időt kell adnod magadnak, hogy megszabadulj néhány dologtól. Ki kell próbálnod valami mást.
Forrás: Rákként te a teljesítményedről vagy híres. De mindenekelőtt le kell mondanod olyan dolgokról, melyek nem visznek előre ahhoz, hogy elérd a céljaidat.

Ez a napfogyatkozás új szakaszt indít el a szakmai utadon.

Talán azt tervezed, hogy otthagyod a jelenlegi állásodat, és más lehetőségek után nézel. Vagy arra készülsz, hogy elfogadj egy előléptetést, esetleg teljesen más munkaterületet válassz. 

Rengeteg erőfeszítést tettél a magánéleted felépítéséért, és most hamarosan ízelítőt kapsz abból, milyen érzés, amikor eléred a céljaidat.
Forrás: Mérlegként sokat fogsz tanulni arról, hogy mitől lesz egészséges a párkapcsolat. Mivel ez a napfogyatkozás a Kosban, a veled ellentétes jegyben zajlik, a hetedik házadban fokozza a hozzád közel állók aktivitását.

Ez a napfogyatkozás jelentheti azt, hogy készen állsz megszakítani a kapcsolatot valakivel, de azt is, hogy egy kapcsolat valami más felé halad; valami erősebb és fontosabb felé.

Mindkét esetben a közelgő napfogyatkozás felnyitja a szemed és ráébredsz arra, hogy mitől lesz sikeres vagy sikertelen egy kapcsolat. Ha van valaki, aki az életedben akar lenni, meg fogja találni a módját.
Forrás: Lehet, hogy készen állsz arra, hogy elköltözz, új családtagot üdvözölj a családban, vagy egyszerűen csak újragondold az életedet.

Ez akár annak a jele is lehet, hogy készen állsz, hogy elhagyd szülővárosodat, és egy másik helyre költözz, ahol izgalmas, új lehetőségek várnak rád.

Annyi biztos, hogy rá fogsz jönni, hogy az "otthon" fogalma inkább egy lelkiállapot, mint egy fizikai hely.