Galéria

9 sztár, aki titokban beleszeretett kollégájába a forgatáson

Forrás: Kevin Costner karaktere a filmvásznon szerelmes volt Whitney Houston karekterébe, amikor a Több mint testőrt forgatták, a helyzet pedig az, hogy ez a valóságban is nagyjából így volt. A színész a közös munka után sokáig udvarolt, szerelmes leveleket írt.
Forrás: Elizabeth Perkins és Tom Hanks 1988-ban forgatták együtt a Segítség, felnőttem! című filmet, a jelenetek során pedig a színésznő szabályosan beleszerelmesedett kollégájába. Liz soha nem felejti el filmbéli csókjukat.
Forrás: A Doktor Szöszi forgatásán Matthew Davis egészen belezúgott a menyasszonyát alakító Selma Blairbe, azonban ezt valamiért akkoriban nem merte elmondani neki.
Forrás: Zac Efron szerint Rose Byrne a tökéletes nő külsőre és kisugárzásra is, az minden vágya, hogy egy napon olyan felesége legyen, mint ő. Összejönni csak azért nem tudtak, mert a színésznő akkoriban foglalt volt.
Forrás: Elizabeth Bank és Woody Harrelson Az éhezők viadalában dolgozhattak együtt, a színésznő szerint a színész egy álom, egy kicsit bele is szeretett.
Forrás: Bryce Dallas Howard teljesen odáig volt Robert Pattinsonért, annyira, hogy az egyik barátja még egy fotót is kinyomtatott neki kollégájáról és az asztalára rakta.
Forrás: Hilary Duff 2004-ben dolgozott Chad Michael Murray-vel a Los Angeles-i tündérmese forgatásán. Eleinte teljesen rá volt állva a srácra, ám végül csak barátság szövődött közöttük.
Forrás: Tara Reid az Amerikai pite filmek 20. évfordulóján vallotta be, hogy a forgatás idején nagyon bukott a rosszfiút, Stiflert alakító Seann William Scott-ra.
Forrás:

Sandra Bullock és Keanu Reeves 1994-ben forgatták együtt a Féktelenül címet, aminek során a színésznő nem kicsit beleszerelmesedett színésztársába.


Forrás: Sandra Bullock és Keanu Reeves 1994-ben forgatták együtt a Féktelenül címet, aminek során a színésznő nem kicsit beleszerelmesedett színésztársába.