Galéria

4 magyar sztár szettje az InStyle MEN launch partyról

Forrás:

Mint nemrég megírtuk, hatalmas az öröm Puskás-Dallos házaspár életében, hiszen ma jelentették be, hogy kisbabájuk lesz! Így pedig még egyértelműbb, hogy Peti a tegnapi Instyle Men bulin miért csattant ki a boldogságtól. Ráadásul érdemes megjegyezni a szettjét is, ugyanis a rajta látható bomber dzsekinél nem lesz trendibb ruhadarab a következő hónapokban, ami nem véletlen, Petin is elképesztően jól állt!


Forrás:

Csuti igazán elegánsra vette a figurát a tegnapi nap folyamán, és valljuk be, hogy ez a stílus hihetetlenül passzol a személyiségéhez. A monokróm fekete szett abszolút 10/10-re sikerült, amihez az óraválasztás is szuper volt!


Forrás:

A gyönyörű fitnesz nagykövet a Instyle Men eseményére pasztell szerelésben jött, és ezt milyen jól tette! Szőke hajához és világos szeméhe ugyanis tökéletesen passzolnak a púderes, világosabb színek, Virág ráadásul még arra is figyelt, hogy a körmei is fagyi színekben pompázzanak!


Forrás:

A műsorvezető és stylist tegnap ismét megmutatta, hogy hogyan is kell felöltözni egy eseményre, hiszen a szettje tetőtől talpig kifogástalan és a jelenlegi trendeknek megfelelő volt. A személyes kedvenceink az outfitjéből a rojtos túlméretezett blézer és az ezüstösen csillogó táskája, ami igazán felrakta az i-re a pontot.