Galéria

11 komoly téma, amit a Jóbarátok kigúnyolt

Forrás:

A sorozat íróiban fel sem merült, hogy nem egy „menő” tulajdonság az, hogy Phoebe kamaszlányként hajléktalanként élt, hanem súlyos trauma, amit senkinek nem kívánunk.


Forrás:

Joey az egész sorozat időtartama alatt rettenetesen viselkedett a nőkkel, ám ezt a többiek úgy kezelték, mint egy „jópofa” tulajdonságot.


Forrás:

Monica a sorozat során rengeteg savazást kapott azért, mert a gimiben még duci volt, mintha ez bűn lenne. A sorozat bátran hirdette, a kövér emberek nem érdemelnek másokkal azonos elbánást.


Forrás:

Chandler apján állandóan ment a poénkodás, mindenáron „drag queen”-nek akarták beállítani, nem fogadták el annak, ami: egy transznemű nő.


Forrás:

A társaság simán lenyelte, hogy Phoebe öccse eljegyezte a gimis tanárnőjét. Pedig ez a kapcsolat extrém helytelen volt, ma úgy hívnák: szexuális zaklatás.


Forrás:

Chandler Joey-nak és Ross-nak is beszólt, amikor azon kapta őket, hogy sminkkelnek és kötnek. Mivel ezek nőies tevékenységek, egyből, megszégyenítette őket. De jogosan?


Forrás:

Egy alkalommal Joey keringőzni tanult egy másik férfitől, amire Monica egy csúnya viccel reagált: „Milyen volt a tánc, meleg vagy már?” Miért, melegnek lenni ciki?!


Forrás:

Volt egy poén, amelyben Ross elmesélte, egy buli után, a sötét szobában megcsókolt egy részegen alvó lányt, akiről azt hitte, Rachel. A csattanó az volt, hogy kiderült, hogy a húga volt, Monica. Az senkiben nem merült fel, hogy egy részeg, alvó nőt csókolgatni mennyire helytelen dolog?


Forrás:

A sorozatban Phoebe hordta ki az öccse és felesége hármasikreit, akiket a születésük után át kellett nekik adnia. A sorozat egyáltalán nem foglalkozott azzal, ez mennyire fájdalmas dolog lehetett az életében.


Forrás:

Monica egy alkalommal rajta kapta Chandlert, amint önkielégítést végez, ezt pedig azonnal elmesélte Rachelnek ráadásul úgy, hogy azt mondta: „molesztálta önmagát”. Ebből látszik, mennyire nem törődtek a készítők azzal, mit jelent valójában ez a kifejezés.


Forrás:

Amikor Ben kicsi volt, Ross nagyon rossz szemmel nézte, hogy egy Barbie babával szeretne játszani, attól félt, így felnőve nem lesz elég férfias. Mindenáron azt akarta, a G.I. Joe babát szeresse, mert az való a fiúknak.