Galéria

Híres magyar barátságok: néhányan már évtizedek óta imádják egymást

Forrás: A két férfi a zene szeretete kapcsán lettek jó barátok. Az évek során pedig annyira elmélyült a viszonyuk, hogy rendszeresen szerveznek közös családi programokat is, ahol összeeresztik a csemetéiket. Majka és Joci is nagyra becsülik a barátságukat és sokszor kérik ki egymás véleményét.
Forrás: A szépséges modell és a kétgyermekes fotós még a 20-as éveik alatt találtak egymásra. Nagyon sok közös pillanatot éltek meg. Sokat jártak eseményekre és a baráti társaságuk is közös. Most pedig, hogy már mindketten édesanyák, még több olyan témájuk van, amit lehetetlen lesz kimeríteni.
Forrás: Az egykori szépségkirálynő és a szépséges anyuka barátsága már jó pár éve kezdődött. A háziasszony élet, illetve a gyermekek körüli teendők sok közös témát adtak számukra. A mai napig felhívják egymást egy-egy fontosabb életeseményük kapcsán és a közös találkozók sem maradhatnak el.
Forrás: A műsorvezető és a színésznő már hosszú évek óta nagyon jóban vannak. Bár kapcsolatuk megélt néhány hullámvölgyet, főleg a Sarka Katától való válás miatt, Zsófi és Péter igyekszik időt szakítani barátságuk ápolására.
Forrás: Hajdú Péter volt felesége, valamint Rogán Antal volt felesége a felsőbb köröknek köszönhetően lettek jó barátnők. A két celeb egyébként nemcsak a magánéletben állnak szoros kapcsolatban egymással, hanem az üzleti életben is. Kata és Cili ugyanis egy sikeres médiavállalt tulajdonosai.