Galéria

8 kutyafajta, ami úgy néz ki, mint egy mackó

Forrás: A csaucsau abszolút úgy néz ki, mint egy hatalmas medve, bundája alatt pedig rengeteg izom rejtőzik! Személyiségét tekintve egyszerre játékos, de közben nagyon komoly is, akiben megvan a házőrző jellem.
Forrás:

Ez a fajta első ránézésre "ijesztőnek" tűnhet hatalmas méretei miatt, de az óriási termet egy érző, gyengéd, nagyon ragaszkodó kis fajtát takar!


Forrás:

Nem csoda, hogy sokszor medveként emlegetik ezt a fajtát, hiszen hatalmas méretei simán leköröznek egy kisebb mackót. Ráadásul izmos, gyors, erős, és nagyon kitartó!


Forrás:

Eredetileg Németországban tenyésztették ki őket, hogy a királyi családok kutyái legyenek. Hatalmas méretei és ereje miatt aztán munkakutyák lettek, de óriási méretei ragaszkodó természetet takarnak.


Forrás:

Nem ez a legnagyobb kutyafajta, de az biztos, hogy nem rendelkezik kis méretekkel. Az eurázsiai egy nagyon játékos, kedves, barátságos kutyus, aki legszívesebben mindig a családjával lenne!


Forrás:

Oké, nem éppen medvékre hasonlítanak, de kis plüssmackókra határozottan igen! Ez az aprócska kutyus sokak szívét elrabolta már pici méreteivel, játékosságával és kíváncsiságával.


Forrás:

A kutyafajta, amit eredetileg a Himalája vidékén tenyésztettek ki, nem véletlenül van a listánkon. Hatalmas méretei, hosszú szőrű bundája egy az egyben mackóra hajaz!


Forrás:

Az uszkár és a Cavalier King Charles spániel keveréke ez a tündéri, abszolút plüssmaci kinézetű kutyus! Természetét tekintve nagyon okos, gyorsan tanul, de nehezen viseli el, ha a gazdi nincs a közelében.