Galéria

Híres modellek, akik színésznőként is kipróbálták magukat

Forrás: Cara Delevingne neve egyet jelent a csillogással és a sikkességgel. A különleges szépségű modell a legnagyobb tervezők múzsájának számít, ám néhány éve színésznőként is egyre népszerűbb. Olyan filmekben láthattuk, mint a Valerian és az ezer bolygó városa, a Papírvárosok vagy a Suicide Squad - Öngyilkos osztag.
Forrás: Tyra Banks 1995-ben vált modellből színésszé, de az áttörést a 2000-ben bemutatott Sakáltanya mellékszerepe hozta, illetve az, amikor főszereplő lett a babából életre kelt Eve-ként Lindsay Lohan mellett.
Forrás:

A bájos Elle Macphersonnak öt epizódja is volt a Jóbarátok hatodik évadában, amelyben Joey szobatársát és szerelmét, Janine LaCroix-t alakította. Elmondása szerint egyébként ez a szerep csodálatos lehetőség volt, imádta a forgatást, de ha akkor tudta volna, hogy ennyi évtized múltán is felkapott marad a sorozat, talán nemet mond.

"Ha tudtam volna, hogy milyen népszerű show az Egyesült Államokban, vagy hogy milyen sokáig fogják vetíteni, lehet, hogy nem csináltam volna meg."


Forrás:

A szupermodell Naomi Campbell számtalan produkcióban játszotta önmagát pályafutása során. Feltűnt a Betty a csúnya lányban, de a Pusszantlak, drágám! sorozatban, a Zoolanderben és az Empire-ben is visszatérő szereplő volt.


Forrás: Claudia Schiffer is szeret néha “félrelépni” és mi imádjuk ezeket a rövid szerepeket. Játszott például az Igazából szerelemben, de feltűnt a Westlife - Uptown Girl klipjében is.
Forrás:

Kate Moss többször feltűnt filmekben, de általában cameózott, vagyis önmagát játszotta. Egyszer tett kivételt, 1999-ben, amikor egy Robin Hood feldolgozásban ő volt Marian.


Forrás: A legfiatalabb generációk közül Cindy Crawford lánya lépett anyja nyomdokaiba. Kaia Gerber gyorsan meghódította a kifutót, ám aztán szerepet kapott az Amerikai Horror Story-ban. Kiderült, hogy zseniális ifjú hölgy, hallani fogunk még róla.
Forrás: Gisele Bündchen a világ legsikeresebb modelljeként írta be magát a történelembe, ezért is féltek sokan, hogy a színészet inkább csorbát ejt a karrierjén, semmint jobbá teszi azt. Nos, nem így lett! Gisele nagyszerűen hozta a lenéző asszisztenst az Az ördög Pradát visel című filmben.