Galéria

Híres magyar emberek, akik nem titkolják, hogy lombiknak köszönhetően sikerült szülővé válniuk

Forrás: Egy korábbi interjúban árulta el a híres fineszedző, hogy 7 évig vártak első gyermekük érkezésére. Miután kiderült, hogy lombikkal lehet csak gyermekük egyből bele is vágtak. Ma pedig már két gyönyörű kislány édesanyja.
Forrás: Berki Krisztián és özvegye sokáig próbálkoztak természetes úton gyereket nemzeni, ám mivel a néhai celebnek rendkívüli módon lecsökkent a spermiumszáma a szteroidok miatt, ezért semmi esélyt nem láttak az orvosok a hagyományos úton történő teherbeesésre. Mazsi elárulta, hogy először inszeminációval próbálkoztak, ám azok is sikertelenek voltak, végül a lombik lett a befutó.
Forrás: Annoni Zita és Gianni Annoni a 10. lombik alkalmával lehetettek szülők, de ezt megelőzően is több inszeminációjuk volt. A szépséges fotós azonban elárulta, hogy műtétre is szükség volt, hogy végre édesanya lehessen, ugyanis endometriózisa, méhletapadása és cisztái is voltak. Zita elmondta, hogy szerinte ez kicsit sem szégyen és férjével csak még jobban összetartanak emiatt. Ma már két kisfiú szülei.
Forrás: A műsorvezető és fotós férje, Nánási Pál nagyon sokáig próbálkoztak, ám végül mégis a lombik mellett döntöttek. Második próbálkozásra fogant meg Mici nevű lányuk, majd kicsivel később természetes úton fogant meg kisfiával.
Forrás: A műsorvezetőnő sokáig nem tudta feldolgozni, hogy természetes úton nem lehet gyermeke a férjétől, ám végül mégis belevágtak a lombikprogramba. Eszteréknek azonban a beültetés sem ment zökkenőmentesen, szerencsére azonban 2019-ban megszületett kisfiuk, Simon.