Galéria

6 csillagjegy, aki összejön az exével áprilisban

Forrás: Amikor véget ér egy kapcsolatod, azon kapod magad, hogy megpróbálod helyrehozni. Elemezni kezded, hogy mi romlott el, és nem akarod elfogadni, hogy tényleg vége van, miután annyi időt, szeretetet és türelmet fektettél bele.

Ha a volt párod 2023 áprilisában azzal a szándékkal jelentkezik, hogy mindent jóvá szeretne tenni, valószínűleg beadod a derekad és adsz még egy esélyt a kapcsolatnak.

Ezúttal azonban gondoskodj róla, hogy ne kövessétek el ugyanazokat a hibákat, mint legutóbb. Nem nehéz beleragadni egy egészségtelen viselkedésmintába, például úgy, hogy újra összejössz ugyanazzal a személlyel, pedig tudod, hogy nem ő az igazi számodra.

Ezért a saját jólétedet helyezd előtérbe, amikor döntést hozol.
Forrás: Bár az Oroszlánok képesek arra, hogy véget vessenek egy kapcsolatnak, ha ez szükségessé válik, mégis igyekeznek nem teljesen megszakítani a kapcsolatot az emberekkel, hacsak nem tesznek valami megbocsáthatatlan dolgot.

Oroszlánként szenvedélyesen és intenzíven szeretsz, ezért amikor a kapcsolatod véget ér, ezek az emlékek veled maradnak.

Ha a volt partnered 2023 áprilisában újra megjelenik az életedben, és őszintén elmondja az érzéseit, valószínűleg nem fogod visszautasítani.

Az iránta érzett érzéseid intenzitása páratlan volt, és nagyon jól tudod, hogy nem sűrűn érzel ilyen mélységű szeretetet.
Forrás: Nyilasként már szinte csodálatra méltó, hogy mindig a legjobbat látod másokban.

Ha a kapcsolatod véget ér, az káosszá tesz minden mást is az életedben, miközben te azt szeretnéd, hogy minden békés és nyugodt legyen.

Ha a volt partnered áprilisban visszatér hozzád, bocsánatodért esedezik és egy újabb esélyt kér, nagyon valószínű, hogy adsz neki még egy lehetőséget, függetlenül attól, hogy mennyire megbántott vagy feldúlt vagy.
Forrás: Bak jegyűként sok minden kell ahhoz, hogy teljesen beleszeress valakibe, és amikor végre megtörténik, akkor úgy tervezed, hogy ez a kapcsolat hosszú távra szól.

Miután kialakítottál egy rutint, ami jól működik az életedben, nagyon nagy nehézséget okoz számodra, hogy változtass rajta.

Úgy érzed, hogy minden túl kaotikus, és semminek sincs igazán értelme, amikor a dolgok váratlanul megváltoznak, például amikor egy kapcsolat véget ér.

Éppen ezért inkább harcolsz a kapcsolatért, minthogy kilépj a komfortzónádból, és újrakezdd valaki mással. Ha az exed áprilisban újra meg akarja próbálni, nem fogsz nemet mondani.
Forrás: Vízöntőként teljes lényeddel szeretsz, és abban a pillanatban, amikor találkozol valakivel, aki megdobogtatja a szívedet, egyszerűen nem tudod megállni, hogy ne képzeld el, mit tartogat számotokra a közös jövő.
Amikor szerelmes vagy, hajlamos vagy azt gondolni, hogy ez a szerelem örökké tart, ezért egy szakítást a világ végének érezhetsz.

Másrészt hajlamos vagy elnézni az emberek legnagyobb hibáit is és elképesztően megbocsátó vagy.

Ezért ha az exed 2023 áprilisában úgy dönt, hogy újra össze akar jönni veled, jó esély van rá, hogy tárt karokkal állsz majd ott és várod őt, mert tudod, hogy ti ketten egymásnak vagytok teremtve.
Forrás: Kosként olyan valaki vagy, aki mélyen szeret, nagyon gyorsan szerelmes leszel, és ez rendkívül izgalmas élmény lehet számodra.

Annak ellenére azonban, hogy átéled mindazokat a negatív érzéseket is, amelyek egy kapcsolat felbomlásával járnak, az exedre és az együtt töltött időre vonatkozó emlékeid általában boldogok és pozitívak.

Hajlamos vagy nosztalgiával visszagondolni a kapcsolatra, csak a jó időkre emlékszel.

Ha az exed 2023 áprilisában úgy dönt, hogy visszatér, és második esélyt kér, jó esély van rá, hogy meg is kapja tőled, hiszen abban reménykedsz, hogy új, boldog élményeket éltek át együtt.