Galéria

Fodrászok elmondták a legmegdöbbentőbb dolgokat, amiket a vendégeik csináltak

Forrás:

„Volt egy nagyon kedves női vendégem, akivel mindig nagyon jókat beszélgettünk. Egyszer aztán láttam, hogy nagyon nézi a földet, és mivel nem értettem, hogy mi történik, szóval rákérdeztem, hogy van-e valami probléma. Erre azt válaszolta, hogy mivel látja, hogy sok emberi haj van a padlómon, azon gondolkozott, hogy próbáltam-e már a voodoo-t... Azt is hozzátette, hogy ő szívesen megtanítja, hogyan is kell...”


Forrás:

„Az egyik vendégem mindig pikáns sztorikkal érkezett, így már szinte vártam, mikor jön újra, hiszen mindig jókat nevettünk az abszurd történetein. Egyszer aztán mutatott a telefonján egy képet egy nagyon dekoratív lányról, és megkérdezte, hogy mi a véleményem. Persze azonnal mondtam, hogy nagyon szép, mondhatni tökéletes, de arra nem számítottam, ami ezután jött. Közölte, hogy ő az unokatestvére, és megkérdezte, hogy szerintem gáz-e, hogy múlt héten lefeküdt vele... Ledöbbentem és próbáltam laza maradni, de belül mélyen lesokkolódtam...”


Forrás:

„Azt érdemes tudni rólam, hogy nem beszélek, ha nem muszáj, de természetesen ez vendégtől függ, ha úgy látom, hogy neki sok kedve van beszélgetni, akkor idomulok a helyzethez. Volt egy vendégem azonban, aki egy ideg rengeteget beszélt, miközben a haját készítettem, aztán egyszer bejött a szalonba, és közölte velem, hogy plusz 4 ezer forintot fizet nekem, ha nem szólok hozzá egyáltalán, amíg vágom a haját. Mondtam neki, hogy szükségtelen plusz pénzt fizetnie ezért, és tiszteletben tartom a kérését. Azóta se tudom, hogy aznap mi történt vele, ráadásul nem is jött vissza többet...”


Forrás:

„Az egyik vendégem egy ideje már arra gyanakodott, hogy a férje megcsalja, de nem tudott semmilyen bizonyítékot szerezni a dologról. Erre mondtam neki, hogy én és a férjem beállítottuk a telefonunkon a helyzetünk megosztását, vagyis mindig látjuk, hogy hol van a másik. Mi egyáltalán nem bizalmatlanságból találtuk ki, sokkal inkább biztonsági okokból, ha aggódunk a másikért, vagy nem tudjuk egymást elérni telefonon stb. A nő kapva kapott az alkalmon, és a férje tudta nélkül beállította a saját és a férje telefonján is a helyzet megosztását. Nem sokkal később kiderült, hogy amikor a férje azt mondta, hogy késő estig dolgoznia kell, akkor egy másik nővel volt egy közeli szállodában... A vendégem legközelebb úgy jött vissza hozzám, hogy már beadta a válóperes papírokat, a legbizarrabb pedig az volt az egészben, hogy megköszönte nekem, mert nélkülem még mindig nem tudná, hogy a férje mit művel a háta mögött...”


Forrás:

„A legtöbb vendég nem mos hajat, mielőtt hozzám jön, hiszen én úgy is megmosom a haját, valóban felesleges volna, ám volt egy tapasztalatom, ami túlment egy határon. A vendégen már messziről látszódott, hogy nem ad magára, amikor pedig levette a sapkáját, akkor ledöbbentem. Annyira zsíros és kócos volt a haja, amilyet még soha életemben nem láttam, ezért rá is kérdeztem, hogy mikor mosott utoljára hajat. Felháborodva közölte, hogy szándékosan nem mosott hajat két hétig, mert azt mondta neki valaki, hogy annál jobban fog sikerülni a hajfestés, minél zsírosabb, amikor a festés zajlik. Közöltem vele, hogy ez csak egy urban legend, és legyen szíves menjen haza, és mossa meg a haját, mert így nem tudok vele dolgozni. Megsértődve elviharzott, és azóta se láttam, de nem is bánom...”


Forrás:

„Volt egy vendég, akinek rengeteg kívánsága volt a hajával, szőkítettem, vágtam, ezen kívül mindenféle kezelést is kapott, így sok-sok óráig foglalkoztam vele. Majd, amikor teljesen elkészültem a hajkoronájával, akkor közölte, hogy amúgy nincs most nála pénz, szóval ez most legyen hitelre. Teljesen kiakadtam, elmondtam neki, hogy ez egy fodrászat, itt nincs hitel, és eddig miért nem szólt, ha jól tudta, hogy nincs nála pénz. Megmondtam neki, hogy akkor hívjon valakit, aki hoz pénzt, mert ez elfogadhatatlan, erre természetesen még ő háborodott fel, és fizetés nélkül elment.”