Galéria

Van, akit teljesen más néven ismerünk: híres magyar emberek, akik nevet változtattak a siker érdekében

Forrás: Az ország egyik legsikeresebb és legismertebb modellje ma már háromgyerekes édesanya, ám a mai napig megdöbbent mindenkit, hogy hivatalosan Göröcs Zita volt a neve, ám a hangzás miatt egy betűt cserélt benne. És milyen jó döntés volt!
Forrás: Mindenki Cooky-jának neve a férfi francia származása miatt nem is lehetne olyan kétséges, ám kiderült, hogy ez bizony csak egy művésznév. Igazából Szelba Christian George néven született az ismert lemezlovas.
Forrás: Az igen megosztó riporter-műsorvezető sokszor megdöbbentő interjúival hívta fel magára a figyelmet, amit csak erősített a neve. Nem is sejtik sokan, hogy ez az anyai nagyapja neve, amit művésznévnek vett fel. Valódi neve Balogh Szilárd.
Forrás: A mindig extravagáns, szókimondó influenszert Varga Viktor párjaként ismerte meg az ország, napjainkban pedig Molnár Tamás énekes menyasszonya. Egyesek tényleg azt hitték, hogy ez a neve, míg mások csak sejtették, hogy művésznévről van szó. Cinthya hivatalosan Gombos Cintia Mercédesz néven született.
Forrás: Sokan hiszik azt, hogy a gyönyörű énekesnőnek valóban Lola a neve, holott ez közel sincs így. Lola Korsós Judit néven született. Érdekes módon a Lola valóban sokkal jobban illik finom arcához és kellemes hangjához.
Forrás: Hihetetlen, de a csodaszép színésznő valójában Kovács Kata. Míg a Kovács vezeték név igen gyakori volt már 20-30 éve is, ezért döntött a jobb csengésű Dobó név mellett.