Galéria

A 7 legcsodálatosabb esküvői trend 2023-ban

Forrás:

Korábban a menyasszonyok a hatalmas, pompás, színes csokrokat részesítették előnyben, 2023-ban azonban a kisebb, finom árnyalatokban tündöklő csokrocskák viszik majd el a show-t.


Forrás:

A 2023-ban megtartott esküvők egyik különlegessége az lesz, hogy a lagzi utolsó zenéjére csak az ifjú pár fog táncolni. Ez lesz az ő nagy pillanatuk, rajtuk kívül csak a fotós mozdul majd, hogy megörökítse ezt a varázslatos néhány percet.


Forrás:

Míg korábban cikis volt, ha olyan képek készültek az esküvőn, amelyeken részeg a násznép, vagy amik elmosódtak a fotós ittassága miatt, ma már ez poénnak számít. 2023-ban nagyon sok részeges esküvői fotót fogunk látni!


Forrás:

Az elmúlt tíz évben szokássá volt vendégkönyvet kitenni a lagzikban, amikbe a vendégek mindenféle megható, vicces, kedves üzeneteket írhattak. 2023-ban ez már nem papíralapon megy majd, a többség TikTok-videóban vagy Messenger hangüziben gondolkozik.


Forrás:

Ma már bárki bármilyen menyasszonyi ruhát választhat az esküvőjére, az ara bátran kifejezheti a személyiségét vele. 2023-ban még szabadabbak lesznek az arák, jönnek a színes, mintás ruhacsodák.


Forrás:

Ahová a milleniál generáció tagjai mennek, oda a növények is, hiszen a szobanövények gondozása az egyik kedvenc hobbijuk. Nem csoda hát, hogy az Y generációs esküvőkön jövőre nem vágott virágokból készül majd a dekoráció, csupa cserepes növényke díszít majd mindent.


Forrás:

Miért írnád le az esküdet, ha magadon is viselheted? 2023-ban azok a menyasszonyok és vőlegények lesznek a legmenőbbek, akik a ruhájukra hímzik fel az eskütételük szövegét vagy legalább annak egy részét.