Galéria

Hailey Bieber már hosszú évek óta Selena Gomez megszállottja? A rajongók megingathatatlan bizonyítékokat találtak

Forrás:

Igen, ez most elég morbinak és abszurdnak hat, de nagyon úgy tűnik, hogy a tini Hailey Bieber IMÁDTA Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolatát, amiről még tweetelt is.

A már törölt, de természetesen lementett tweetben ez állt:

„Mondhatsz bármit, de szerintem Justin Bieber és Selena Gomez kapcsolata egy valóra vált tinédzser álom!”


Forrás:

Sok-sok videó van TikTokon arról, hogy Hailey évek óta mondja szóról szóra ugyanazt az interjúkban, mint Selena. Az egyik ilyen példa egyértelmű; Selena azt a kérdést kapta, hogy mi az, amit jó lenne, ha jobban megismernének az emberek vele kapcsolatban, amire azt válszolta, hogy „a szíve”, Hailey később pontosan ugyanezt mondta... Csak véletlen lenne?


Forrás:

A rajongóknak az is feltűnt, hogy Hailey az elmúlt években RENGETEG alkalommal másolta le Selena szettjeit (kiegészítőkkel, frizurákkal együtt), ráadásul két tetoválása is teljesen ugyanott van, az egyik ráadásul ugyanaz is! Selena ugyanis a húga miatt egy G betűt tetováltatott a füle mögé, Hailey pedig egy teljesen ugyanilyen tetkó mellett döntött... Azóta se tudni egyébként, hogy számára miért is fontos a G betű...


Forrás:

Azt minden igazi Jelena rajongó tudja, hogy Selena és Justin kapcsolata alatt Justin adott egy ígéret gyűrűt Selenának, amin egy J betű volt. Ezután pedig kissé kellemetlen, hogy Hailey az egyik ujjára tetováltatott egy teljesen ugyanilyen formájú és stílusú J betűt.