Galéria

Nagyon vicces vagy épp szörnyű titkot leleplező pletykák kisvárosokból, amitől eldobod az agyad

Forrás:

„Karácsonykor hazamentem a szülővárosomba, hogy ott töltsem az ünnepeket. A helyi újság szalagcímén megakadt a szemem, ez állt benne: „Nőt bántalmaztak a helyi parkban.” Megdöbbenve vettem a kezembe a lapot, nem gondoltam, hogy ilyesmi történhet arrafelé, majd leesett az állam, amikor elolvastam a valódi sztorit. Kiderült, hogy egy nő megkérdezte a parkban iszogató tiniket, hogy elég idősek-e az alkoholfogyasztáshoz, mire azok azt felelték neki, hogy kopjon le.”


Forrás:

„Valaki jógastúdió nyitásáról beszélt, erre az emberek teljesen bepánikoltak és elvesztették a fejüket, mert a jóga nem keresztény dolog, egy másik valláshoz köthető.”


Forrás:

„A családom azt hiszi, hogy a Facebookon is elterjedt Karen kifejezés konkrétan a benzinkúton dolgozó Karen nevű nőt jelenti. Egyszer felhoztam otthon a témát és anyám kiakadt, hogy mindenki utálja ezt a nőt.”


Forrás:

„Körülbelül 2 évvel ezelőtt rajtakapták a polgármestert, hogy ittasan vezette a fűnyíróját a főutcán hajnali 2 körül, nagyjából 6 héttel a megválasztása után.”


Forrás:

„Egy 3000 lakosú kis faluban élünk, ahol mindenki ismeri a másikat, mindenki tudja, hogy ki merre lakik vagy hol dolgozik. Ennek ellenére az unokatestvérem nem tudja, hogy ki a gyermeke apja.”


Forrás:

„A milliomos, aki a belvárosban élt, és nagyjából az összes épület az övé volt, ahol kiterjedt ásványgyűjteményét is kiállította és tárolta, már 15 éve meghalt és még mindig nem találták ki, mi legyen az ásványokkal.”


Forrás:

„A városnak van egy Facebook-csoportja, amiben egy felháborodott nő bejegyzést tett közzé arról, hogy egy másik nő kopogtatott nála reggel 6:25-kor. Ennek az volt az oka, hogy a nő férje eltűnt, és a telefonja alapján azon a címen tartózkodott. Előző este ugyanis nem ment haza a férfi, így a felesége keresni kezdte... Nem sokkal később csatlakozott a férj is a beszélgetéshez, hogy bocsánatot kérjen. Azt mondta, hogy nagyon berúgott a focimeccsen és FB-on posztoló nő szomszédságában aludt el.”


Forrás:

„Egy fickó benzinkutat akart nyitni, de nem engedték neki, ezért bosszúból WC-ket helyezett ki a kertjébe, amiket virágcserépnek használ. A város sokféle stratégiával próbálkozott, hogy megszabaduljon tőlük, ami odáig fajult, hogy még törvényt is alkottak, majd megpróbálták betartatni. Hiába perelték be, a WC-k a mai napig állnak, amiket egyébként mindig kitűnő állapotban tart, vihar után pedig kicseréli őket.”