Galéria

8 sztár, aki eszméletlenül meghízott egy szerep kedvéért

Forrás: Austin Butler alakította Elvis Presley-t a 2022-es életrajzi filmjében, az Elvisben, ehhez pedig híznia kellett. Az eredmény érdekében legalább napi 12 fánkot evett és igyekezett meg sem mozdulni.
Forrás: Christian Bale, ha kell fogy, ha kell hízik, a lényeg, hogy BÁRMIT megtesz azért, hogy tökéletesen hozza az adott karaktert. A Vice című filmért nagyjából 18 kilót pakolt magára. Elmondása szerint ugyanolyan szörnyű volt, mint extrém módon lefogyni.
Forrás: Mark Wahlberg a Stu atya című film kedvéért kezdett durva hízókúrába, 23 kilót szedett fel, ehhez napi 11 ezer kalóriát vitt be a szervezetébe. Azt mondta, háromóránként evett, akkor is tömte magát, amikor már teljesen tele volt.
Forrás: Jared Leto játszotta egy életrajzi filmben John Lennon gyilkosát, amihez rendkívül sokat kellett híznia. Körülbelül 40 kilót szedett magára, az ő trükkje a mikrózott, iható csoki volt.
Forrás: Colin Farrell 2015-ben A homár című film kedvéért mindössze két hónap leforgása alatt hízott csaknem 30 kilót, ez pedig nem ment neki könnyen. Leállt minden sporttal és állandóan evett, ami még durvább, mikróban melegített fagyit ivott, mert abban jó sok a kalória.
Forrás:

Charlize Theron 2003-ban Oscar-díjat nyert A rém című, igaz történeten alapuló filmben nyújtott alakításáért.

„Egész életemben azon voltam, hogy a legjobban belebújjak az adott karakterek bőrébe. Ez a feladat extrémebb volt, három hónap alatt kellett meghíznom, nem volt nehéz, végre annyi fánkot ettem, amennyit megkívántam” – mesélte egy interjúban.


Forrás: Renée Zellweger igazi profi, egy csöppet sem aggódott az alakja miatt, tökéletes alakítást akart nyújtani a Bridget Jones-filmekben, ezért a szerep kedvéért 17 kilót hízott. Egy interjúban elárulta, nem volt nehéz, végre annyi tésztát ehetett, amennyit csak akart.
Forrás: Eredetileg úgy volt, hogy 2009-ben, a Komfortos mennyország című filmben Ryan Gosling fogja játszani a kislányát tragikus körülmények között elveszítő kertvárosi apukát. Körülbelül 30 kilót hízott a szerep kedvéért, ám kirúgták és Mark Wahlbergnek adták a feladatot.