Galéria

10 hollywoodi sármőr, akinek lehetetlen megtippelni a valódi korát

Forrás:

Henry Cavill-t sokan azért imádják, mert volt már Superman és a Witcher főhőse is, most ráadásul azt rebesgetik, talán belőle lesz Daniel Craig utódja, vagyis az új 007-es, James Bond. Döbbenet, de májusban 40 éves lesz.


Forrás:

Jared Leto örök, mármint egyszerűen nem öregszik, a tekintete mindig átható, friss és fiatalos, csak a stílusában olyan, akár egy kaméleon. Hihetetlen, hogy 51 éves!


Forrás:

A korona és Sárkányok háza sármos színésze, Matt Smith egyértelműen 2022-ben ért a csúcsra, nők milliói vannak odáig érte világszerte. Gondoltad volna, hogy nemrég tartotta a 40. születésnapját?


Forrás:

A britek leghíresebb sármőre, az egykori nőcsábász, Jude Law szintén azok közé tartozik, akik képtelenek öregedni, talán rálelt London utcáin a Bölcsek kövére vagy ilyesmi. A színész 50 éves.


Forrás:

Brad Pitt 2016-ban nagyon rosszul nézett ki, ekkor pattant ki ugyanis botránya Angelina Jolie-val, akitől azóta elvált.  A sztár összeszedte magát, újra szerelmes és fittebb, mint valaha. 2023-ban 60 éves lesz.


Forrás:

Dwayne „The Rock” Johnson valahogy örök, olyan mintha az évek folyamán egyáltalán nem változna semennyit. Meg tudnád tippelni, hány éves? Mert mi tuti nem… Amúgy 50 éves múlt!


Forrás:

Jennifer Garner gyermekeinek apja, Jennifer Lopez férje, a sármos Ben Affleck sokat fiatalodott, amióta leszámolt alkoholproblémával, így már senki nem hinné róla, hogy 2023-ban 51 éves lesz.


Forrás:

A szexi Jamie Dornan nem csak színész, hanem modell is, rendkívül jó kondiban van, az arca is olyan, akár 20-30 éves férfié. A valódi kora azonban kereken 40!


Forrás:

Tom Cruise-ról nagyon sok mém készült az utóbbi időben, aminek az az oka, hogy egyszerűen nem öregszik, ha tippelnünk kéne, azt mondanánk, maximum 40 éves lehet. Ezzel szemben az igazság az, hogy 60 éves elmúlt!


Forrás:

A legendás Brendan Fraser játszotta annak idejében a Múmia-filmek szerethető főhősét, Rick O’Connell-t. A bálna című filmjéért Oscar-díjjal jutalmazott színész 2023-ban 55 éves lesz.