Galéria

7 híres magyar ember, akik arcpirítóan fiatal ember mellett találták meg a boldogságot

Forrás: Az énekes és felesége között 15 év van, ám ez soha nem okozott gondot a kapcsolatba, amit jól mutat az is, hogy már 10 éve alkotnak egy párt. Pár hónapja pedig második kislányuk is megszületett. A sztárpár egyébként sokszor hangoztatja, hogy tökéletes kapcsolatuk alapja, hogy nemcsak szerelmesek, de egymás legjobb barátai is, ami igencsak fontos, ha egy életre tervezünk.
Forrás: Az énekes és az influenszer felesége között 13 évnyi korkülönbség van. Szilvi mindössze 16 éves volt, amikor Caramel és ő megismerkedtek. Azóta több, mint egy évtized telt el és két gyermek tette még teljesebbé a szerelmüket.
Forrás: A színművész és kedvese között 38 év van, amit sokan nem néztek jó szemmel az elején, ám az idő, na és persze a mindent elsöprő szerelem őket igazolta. A pár 2009-ben kötötte össze hivatalosan az életét, és azóta sem szűntek meg szeretni egymást.
Forrás: A Belmondo énekese és felesége a Nyerő Párosban mutatta meg, mennyire összeillenek, annak ellenére, hogy 20 év van köztük. Zsanett szülei kicsit sem voltak elragadtatva lányuk választásától a nagy korkülönbség miatt, ám ő akkor is a szerelmet választotta. Boldog házasok, és három közös gyermekük van.
Forrás: A színész 2020-ban másodszor is kimondta a boldogító igent, méghozzá 19 évvel fiatalabb kedvesével, Vicával. András elárulta, hogy felesége mindig meghallgatja őt, illetve azért olyan tökéletes a kapcsolatuk, mert mindketten egyenlőek a házasságukban és így is bánnak a másikkal.
Forrás: A 46 éves színésznő és a 30 éves fiatal színész szerelme között 16 év van. Sokan nem értettek egyet a kapcsolatukkal és nem is nagyon hittek abban, hogy együtt maradnak, ám 2018-ban, vagyis 5 éve hivatalosan is összekötték az életüket és azóta is remekül megvannak. Kapcsolatuk egyszerre romantikus és szenvedélyes, illetve mindig megnevettetik egymást.
Forrás: A Barátok közt egykori színésze és gyönyörű felesége között 16 évnyi korkülönbség van. Sőt, mi több akkor ismerkedtek meg és szerettek egymásba, amikor Berni még gimnazista volt. Az érzelmek azonban itt is túlszárnyalták az észérveket, hiszen kitartottak egymás mellett, azóta pedig összekötötték életüket és van egy közös kutyusuk is.