Galéria

Szociopata tévés karakterek, akiket imádunk utálni

Forrás:

Dexter Morgan sorozatgyilkos valószínűleg a legkedveltebb pszichopata karakter a világon. Módszeres és következetes a gyilkolászásban, azonban mivel más gyilkosokat küld át a túlvilágra, így nem tudjuk őt nem imádni.


Forrás:

Mi lenne a szociopatákkal, ha nem lenne köztük politikus? A Kártyavár főszereplője, Frank Underwood tökéletesen bemutatja, milyen az, amikor egy manipulatív, gonosz ember megrészegül a hatalomtól. A bukása elkerülhetetlen, ám addig sokakat gallyra tesz.


Forrás:

A The Walking Dead kormányzója a végletekig gonosz és szadista, de korántsem gyenge elméjű. Szociopata vonásait csodálatosan körbeszövi egoizmusa, így a sorozat legbrutálisabb, legrettegettebb, legvérszomjasabb karaktereinek egyike. Pedig ő az élők sorát erősíti.


Forrás:

Norman Bates, a Psycho klasszikus sorozatgyilkosa is megkapta a maga előzménysorozatát, a Bates Motelt. A tévéműsorban megismerkedünk Norman édesanyjával, megismerjük a múltját, és felfedezzük, hogy mitől is válik pszichopatává. Isten veled Doktor Murphy!


Forrás:

A Bárányok hallgatnak filmekből ismert karakter, Hannibal saját sorozatot kapott az NBC csatornán. Hannibal Lecter ragyogó pszichoanalitikus, aki minden tekintetben sikeres, többek között kannibalista sorozatgyilkosként is.


Forrás:

A Trónok harca Joffrey Baratheonja, a gyilkos herceg, aki a középkori fantasy sorozat teljesen ördögi királyává válik. Rendelkezik az antiszociális személyiségzavar klasszikus definíciójának minden jellemzőjével, gonosz, szadista, manipulatív, hazug és szemernyi empátia sincs benne. Imádnivaló!