Galéria

Mi az az A-pont és miben más, mint a már jól ismert G-pont?

Forrás:

Technikailag az A-pont közvetlenül a hüvely belső végén, a méhnyak és a hólyag között található. Tanulmányok női degenerált prosztatának is nevezik, mivel pontos elhelyezkedése miatt, a férfi prosztatához (vagy a férfi G-ponthoz) hasonlóan stimulálható.


Forrás:

Ujjainkkal nyúljunk kicsit hátrébb a G-pont elhelyezkedésétől. Görbítsük be az ujjainkat kis kampóba, majd nyúljunk körülbelül másfél hüvelyknyire a hüvely belsejébe. A lényeg, hogy kellemes, bizsergető érzést érezzünk, ami egy fajta folyamatos orgazmust generál.


Forrás:

Bár mindkét zóna hasonló érzést nyújt, a legtöbb ember elsősorban a G-pontot részesíti előnyben, mert könnyebb és gyorsabb orgazmust biztosít az izgatása. Ám a G-pont elsősorban szex közben adhatja a legtöbb örömöt, míg azok, akik szeretik elhúzni a gyönyört és nemcsak pár másodpercre érzeni az eufóriát, azoknak ajánlatos kísérletezni az A-ponttal is. Ez ugyanis az előjáték legnagyobb tűzijátékát adhatja élményben.


Forrás:

Elhelyezkedése miatt gyakran javasolják ezt a területet anális izgatásra is. Mivel a hüvely általában leginkább a nyomásra és a csikló stimulálására reagál, ezért az A-pont elérésére a legjobb pózok a kutya és a híd.