Galéria

Híres magyar emberek, akiknek a szeretője végül a párja lett

Forrás: A Megasztár műsorának egykori versenyzője a műsor alatt még családos ember volt, ám ahogy az lenni szokott a közös munka összehozta a vokálossal, aki Balassy Betty volt. A Megasztár után nem is várt sokat az énekes és bár nagyon fájdalmas volt elengednie felesége kezét, a szerelem győzedelmeskedett. Betty és Feri azóta házasok és közös gyermekeik is születtek.
Forrás: A Barátok közt egykori sztárja évekig élt boldog házasságban feleségével, akitől két fia született. Aztán az élet újra összesodorta gimnáziumi szerelmével, akivel annyira szenvedélyes érzelmeket tápláltak egymás iránt, hogy úgy érezte megéri borítani mindent. Azóta Zoli el is vette kedvesét és boldogan élnek.
Forrás: A válogatott kézilabdázó és az egykori playmate pár éve találtak egymásra. László akkor még nős volt és együtt élt feleségével és kislányával. A kettős életet azonban nem tudta sokáig tartani, és kedvese, Sónyák Szilvia mellett döntött, akinek már a kezét is megkérte.
Forrás: Berki Krisztián özvegye még házas volt, amikor megismerte a néhai celebet. Szerelmük egy közös síelés során mélyült el, és bár Mazsi férje akkor még nem sejtett semmit, a nő már tudta, hogy Berkivel szeretné leélni az életét.
Forrás: A műsorvezető és első férje, Rubint Kristóf évekig együtt voltak, majd házasságkötésük után pár hónappal Nóri megismerkedett a fotós, Nánási Pállal. Bár állításuk szerint kapcsolatuk csak a válás után lett romantikus, sokak szerint a férfi volt a válóok. Szerencsére egyébként valóban megérte a műsorvezetőnek lépnie, hiszen azóta boldog családi életet él Nánásival és két közös gyermekükkel.