Galéria

Folytatás: A csillagjegyed szerint így ismered fel, hogy a lelki társaddal találkoztál

Forrás:

Sokoldalú személyiség vagy, aki szeret mindent az irányítása alatt tudni és egyszerre több dologban is helytállni. Amikor találkozol a lelki társaddal, rájössz, hogy vannak az életednek olyan területei is, ahol fel kell adnod az irányítást és át kell adnod a partnerednek. És ezáltal tudatosítod, hogy mennyivel könnyebb az élet úgy, ha ketten vagytok benne.


Forrás:

Korábban is voltál már szerelmes és a szexet sem veted meg, sőt! De amint rátalálsz a lelki társadra, ez az érzés és az élmény is teljesen új fordulatot vesz. Szex közben eszedbe jut majd, mennyire szerencsés vagy és mennyire szereted a másikat, pedig eddig a kettő sosem függött össze számodra.


Forrás:

Sok térre és szabadságra van szükséged ahhoz, hogy boldog légy, így a másik embernek mindig nehéz dolga van, ha „meg akar szelídíteni.” Az a személy lesz a lelki társad, aki hajlandó időt és energiát fektetni abba, hogy veled maradjon és igazán kötődni kezdjen hozzád.


Forrás:

A lelki társad az a személy lesz, aki hirtelen szerepelni kezd a terveidben. Aki nemcsak addig jut el, hogy bemutasd a szüleidnek és együtt töltsétek az első karácsonyt, hanem akire mindig számíthatsz, hogy ott lesz melletted ezután is. Egyszerűen megnyugszol a ténytől, hogy létezik, hogy van számodra és hogy együtt tölthetitek az életeteket.


Forrás:

Realista vagy, és pontosan ismered, hogy milyen elvárásokat támaszt a társadalom a romantikus kapcsolatokkal szemben. A lelki társad épp ezért egy olyan ember lesz, aki azt mondja neked, hogy megélhetitek a saját romantikátokat anélkül, hogy bármilyen konvenciót magatokra kellene erőltetnetek.


Forrás:

A te lelki társad egy olyan személy, aki emlékeztet arra, amit meg kell tenned a hétköznapokban, miközben teret enged, hogy az elméd szabadon szárnyalhasson és olyan projektekben is támogat, amikben kiélheted a kreatív energiáidat. Arról nem is beszélve, hogy ez az ember tökéletesen megért téged, még fél szavakból is.