Galéria

Michael B. Jordan és még sokan mások, akik OnlyFans oldalakat készítettek

Forrás: A modell kreatívan kereste a pénzkeresési lehetőségeket a járvány idején. A modellkedéséről, sminkmárkájáról és a „Keeping Up with The Kardashians” című sorozatban való többszöri felbukkanásáról ismert nő többször is címlapra került, mégpedig azért mert elkezdte felajánlani a rajongóinak, hogy beszélgessenek vele FaceTime-on, hívásonként 950 dollárért. Chyna 2020 áprilisában jelentette be OnlyFans oldalának indulását, miután Instagramján közzétett egy lábfétis-videó előnézetet. Az említett felvételen egyébként közelről volt látható a lábfeje, amint egy tál szőlőt tapos. A videót több mint 1,1 millióan nézték meg.
Forrás: Jordyn Woods 3 éve csatlakozott az oldalhoz, amit egy előzetessel árult el a rajongóinak. Akkor azt mondta, hogy olyan képeket és videókat fog közzétenni, amiket sehol máshol, ezért pedig 20 dollárt kér havonta. Jordyn egyébként az oldalán több interjút is megosztott, amelyekben többek között a Kardashian családdal való csatározásáról is beszélt.
Forrás: Tyga 2020. szeptember 16-án csatlakozott az OnlyFans-hez, mégpedig egy olyan videóval, amelyben meztelen nőkkel látni a „Money Mouf” című dala közben. Az ilyen és ehhez hasonló felvételekért havi 20 dollárt kér a feliratkozóitól.
Forrás: A 28 éves színész és zenész elsősorban rajongói miatt döntött úgy, hogy regisztrál az oldalra.
"Nagyon klassz lehetőségnek láttam, hogy még közelebb kerüljek a rajongóihoz, és őszintébb lehessek velük" - mondta Posey a Pride-nak, aki a "Teen Wolf"-ból kivágott meztelen jeleneteket is mutat azok számára, akik előfizetnek az oldalára.
Forrás: Bella Thorne-nek hosszú az önéletrajza, hiszen volt a Disney Channel sztárja, színésznő, énekes, író és rendező. 2020. pedig az OnlyFans sztárja lett. Bella oldalára havi 20 dollárért lehet feliratkozni, de van egy 15 százalékos kedvezményes előfizetési csomag is azoknak a rajongóknak, akik 6 hónap értékű Thorne-tartalmat szeretnének egyszerre megvásárolni. Érdekes módon Thorne az OnlyFans leírásában az Amazon Wish List-jét is linkelte – ahol ruhák, bútorok és elektronikai cikkek mellett meglepően sok karácsonyi témájú felfújható tárgy is van.
Forrás: A világhírű rappernőről mindenki tudja, hogy berobbanása előtt sztriptízzel kereste a kenyerét, ám meglepő módon ő nem azért hozta létre az OnlyFans oldalát, hogy lenge ruhákban mutogassa magát, hanem, hogy exkluzív dolgokat osszon meg azokkal a rajongóival, akik tényleg mindent tudni akarnak róla. Többek között a róla szóló pletykákról szokott beszélni, aktuális munkákba enged bepillantást, illetve ő maga is sokat érdeklődik rajongói véleményéről. Ezért egyébként havonta 5 dollárt kér el.
Forrás: Az egyetlen sztár, aki nem öncélúan hozta létre az oldalát, ugyanis Michael egy fodrásziskolát finanszíroz az onnan bejött bevételéből. A színész Jimmy Kimmel show-jában elmondta, hogy a karantén ideje alatt rengeteg fodrászat és üzlet bezárt, ezért szeretett volna segíteni nekik.