Galéria

Pénz- és sikerhoroszkóp 2023!

Forrás:

Az utóbbi időben úgy tűnt, a szerencse teljesen elpártolt valahogy mellőled, bármibe kezdtél, abszolút semmi nem úgy sült el, ahogy szeretted volna, emiatt pedig joggal érezted magad borzasztóan frusztráltnak. Most azonban mindennek vége, ősszel ugyanis az általad elültetett magvak végre kivirágoznak, számodra pedig beköszönt a jólét időszaka. Rendkívül büszke lehetsz magadra, hisz gyakorlatilag a semmiből küzdötted fel magad, mindenki neked gratulál, egyszerűen hihetetlen magasságok- ba emelve téged. Vigyázz azonban, a siker könnyen meg is részegítheti az embert, igyekezz tehát a helyükön kezelni a dolgokat, mert ha túlságosan elszállsz, akkor bizony alkalomadtán fájdalmas lehet a földet érés. A befolyt igen tekintélyes summa egy részét érdemes jótékony célokra fordítanod, hiszen azzal, ha adakozol, ha a jó ügyek mellé állsz, morális értelemben csak jobb, értékesebb emberré válhatsz. Most végre felhőtlenül élvezheted az életet, ahol senki nem szorít korlátok közé, ez ám a dolce vita, nem igaz?


Forrás:

Rendkívül kecsegtető üzleti ajánlattal keres fel egy nem túl közeli ismerősöd az év elején, amely olyannyira csábító szá- modra, hogy gyakorlatilag habozás nélkül mondasz igent a dologra. Ezt azonban az első buktatóknál meg is bánhatod, hiszen ugyan nagy lehetőségeket láttál benne, mégis rá kell jönnöd, hogy nem minden megy majd olyan simán, mint amilyennek látatlanban tűnt. Épp ezért futamodnál meg ijedtedben, mielőtt különösebb felelősség vagy nagyobb veszítenivaló lenne az egészben, hisz te a sikerben bízva vágtál bele a nagy befektetésbe. Mielőtt azonban átadnád a váltóbotot valakinek, érdemes számot vetned azzal is, hogy amennyiben visszautasítod a kínálkozó lehetőséget, abban az esetben hosszú időre bánhatod, hogy nyúlcipőt húztál. Kockázat nélkül ugyanis nincsen győzelem, senkinek nem sikerült még úgy megmászni a csúcsot, hogy csupán a hegy lábánál álldogált, légy tehát bátrabb te is, ne hagyd, hogy a félelem legyen úrrá rajtad, és ez végül meghatározza a végeredményt! Ne feledd, aki mer, az nyer!


Forrás:

2023 eleje abszolút kedvező hatással lehet mind a pénzügyeidre, mind pedig
a szakmai életedre, nem is gondoltad volna, hogy azok a projektek, amelyekbe belekezdtél, ilyen hamar vesznek pozitív irányt, egyfajta lendületet adva neked is ahhoz, hogy még nagyobb bátorsággal menj a kitűzött céljaid felé. A munkádban elért sikerek elég jelentős anyagi hasznot hoznak magukkal, ami végre a nyugodtabb mindennapok lehetőségét veti fel számodra. Igyekezz azonban tudatosan gondolkodni és nem azonnal eltapsolni a befolyt összeget, hisz nem tudhatod, mikor jön egy váratlan fordulat az életedben, amikor viszonylag gyorsan lesz szükséged arra, hogy tüzet olts. Ne sajnáld magadtól azo- kat a dolgokat, amelyekért megdolgoztál, próbálj azonban nem átesni a ló túloldalára, hiszen azzal viszonylag hamar véget érhet az idilli állapot. Tudatosan oszd be a pénzedet úgy, hogy jusson is és maradjon is, ugyanakkor érdemes ennek az idillinek tűnő állapotnak minden másodpercét megélni, élvezd, hogy nem kell végre minden pillanatban a jövő miatt aggódnod!


Forrás: A 2023-as év rengeteg munkával köszönt be, egyik projekt a másikat éri, aminek okán szinte ki sem látszol a teendőkből. Nagyjából minden munkanapod arról szól tehát, hogy utolérd magad, hogy kicsit összeszedd a folyamatban lévő ügyeket, hogy gatyába rázd a dolgokat magad körül. Áldozatos munkádnak meg is lesz az eredménye, hiszen a feletteseid nagyra értékelik majd azt a céltudatos gondolkodást, amellyel eljutsz a célvonalig, ezt pedig fizetésemeléssel honorálhatják azonkívül, hogy sikerülhet feljebb küzdened magad a ranglétrán. Abszolút büszke lehetsz magadra, hisz mindezt önerőből érted el, mások pedig valószínűleg már a táv felénél feladták volna. Igyekezz azonban tudatosan gondolkodni a jövőben, hiszen noha a fizetésed emelkedni fog, ennek ellenére mégsem élhetsz hedonista életet, próbáld tehát tudatosan beosztani a bevételt, mert nem tudhatod, mikor jön egy váratlan kiadás, ami szükségessé teheti, hogy a megtakarí- tott pénzedet használd fel. Természetesen nem törvényszerű a váratlan helyzet, mégis jobb, ha előre felkészülsz, ebben az esetben nem érhet meglepetés!
Forrás:

Az év eleje olyasfajta kiadásokat hoz számodra, amelyek igencsak lenullázzák a büdzsédet, hirtelen nem is tudod majd, mit kezdj egy „lemeztelenített” bankszám- lával. Mielőtt azonban teljesen kétségbees- nél és fűhözfához szaladnál megoldásért, igyekezz lehűteni felhevült idegállapotodat, és a helyükre tenni magadban a dolgokat. Próbálj olyan módon hozzáállni a kialakult szituációhoz, hogy ne feltétlenül csak és kizárólag a negatívumot lásd az egészben, hanem azt, hogy miután túlesel az említett kiadáson, akkor ismét lehetőséget kapsz arra, hogy a nulláról építkezz, tudatosan beosztva az anyagiakat. Ilyen módon tehát megtanulhatod, hogy minden okkal történik, nem pedig az élet szeretné a bolondját járatni veled. Most talán egy ideig meg kell majd húznod a nadrágszíjat annak érdekében, hogy ismét egy stabilabb háttérrel tudj rendelkezni anyagilag, de talán jobb is ez így, annyi felesleges dologra költesz ugyanis nagy általánosságban, hogy ez most megtanít egy kicsit tudatosabban élni. Tulajdonképpen ha úgy tekintesz a helyzetre, akkor még hálás is lehetsz a tanulópénzért!


Forrás:

Siker, pénz, csillogás. Mint ahogy oly sokan szerte a világon, te is mindennél jobban vágysz ezekre ahhoz, hogy felhőtlenül boldog életet élhess. Annak érdekében tehát, hogy az általad megálmodott egzisztenciával rendelkezz, az utolsó szuszt is képes vagy magadból kihajtani, ami most bizony durva módon a visszájára is fordulhat. Az ugyanis, hogy éjt nappallá téve azon ügyködsz, hogy a külvilág számára azt a látszatot keltsd, hogy az életed boldog, felhőtlen, semmi másról nem szól, csak a luxusról, az könynyen mehet majd az egészséged rovásá- ra. Mégpedig mindez olyan formán, hogy a nagy hajtásnak bizony testi jelei mutatkoznak, ami abszolút váratlan helyzetben jöhet elő. Nem érdemes tehát figyelmen kívül hagynod a tested jelzéseit, hiszen ez később maradandó károkat okozhat. Itt az ideje, hogy visszább vegyél a tempóból, és önmagaddal is foglalkozz, ne csupán a külsőségekkel. Legyen ez örök tanulság számodra, hogy nem minden a csillogás, a prioritási sorrend tetején csakis az egészség áll, hisz anélkül bol- dogság sincsen, ez biztos!


Forrás:

A 2023-as év fájdalmas tanulságokat tartogat számodra, valakinek ugyanis nagyobb összeget adtál kölcsön korábban, mellyel az illető – aki nem is áll annyira közel hozzád – gyakorlatilag teljesen eltűnt, hírt sem adva magáról. Mikor azonban felkeresed, hogy a kölcsön bizony olyan fogalom, amely magában foglalja a visszaszolgáltatást is, akkor teljes megdöbbenéssel konstatálod, hogy ez ügyben abszolút nem vagytok egy hullámhosszon. Számodra ugyanis teljesen egyértelmű volt, hogy magától is automatikus lesz ez, legvadabb álmaidban sem gondoltad volna azonban, hogy nem lesz meg a kölcsönadott összeg. Mikor az illetőt kérdőre vonnád, akkor még neki áll feljebb, ezzel pedig nem is igen tudsz mit kezdeni. Gyorsan mondj egy határidőt neki, egyúttal mindenképp tudatosítsd benne egyszer s mindenkorra, hogy soha többet ne keres- sen ilyen természetű kérésekkel, ezúttal ugyanis bebizonyította, hogy nem csupán megbízhatatlan, de egyértelműen inkorrekt is veled szemben. Te pedig most életre szóló leckét kaptál, hogy nem mindenkiben lehet ugyanolyan mértékben megbízni!


Forrás:

Nagyobb összeg áll a házhoz év eleje tájékán, mely teljesen váratlanul üti a markodat, méghozzá pont akkor, amikor a legnagyobb szükséged lesz rá. Borzasztóan szerencsésnek érzed magad, hiszen jobbkor nem is kopogtathatott volna Fortuna istennő, hálás lehetsz, hogy minden akkor vesz pozitív irányt, amikor a legmélyebb gödörben érzed magad. Igyekezz nem egy pillanat alatt eltapsolni az összeget, inkább mihamarabb rendezz minden esetlegesen fennálló hátralékot vagy pótolnivalót, hiszen ha ebből most nekifutásból falod az életet, annak nem sok pozitív hozadéka lesz majd a jövőben. Gondold végig, mely területen van a legnagyobb szükséged a pénzre, és igyekezz azt a lyukat betömni. Igen, sajnos ebből most nem fogsz tudni a Bahamákon nyaralni, de legalább nyugodtabbak lesznek valamelyest az éjszakáid, és ez sokkal többet jelent az átmeneti luxusnál. Próbáld az utadat a jövőben olyan módon egyengetni, hogy Fortunának nagyon sok dolga van, nem igazán tud tehát mindig körülötted legyeskedni, hogy kisegítsen, ha megszorulsz!


Forrás:

Végre véget ér a bizonytalanság az életedben, 2023-ban ugyanis rendeződni látszik az anyagi helyzeted, ami végre nyugalmasabb napokat is hozhat magával. Hosszú ideje próbáltál egyfajta ingoványos talajon ellavírozni oly módon, hogy az életed semmilyen területén ne legyen nagyobb hasra esés, amelyből bizony sosem egyszerű felállni. Hálás vagy a sorsnak azért, hogy a gondodat viseli, így ezúttal is átsegített a nagyobb akadályokon. Most végre új dolgokra is fókuszálhatsz, elengedheted magad egy időre, hisz nem kell a nap 24 órájában azon morfondíroznod, hogy a soron következő lécet vajon meg tudod-e majd ugrani. Mostantól a munkádra is jobban tudsz majd összpontosítani, nagyobb lendületet véve ugyanis olyan teljesítményt nyújthatsz, amelyhez alapjáraton hozzá vannak szokva a feletteseid. Bizony nem adták a sikert ingyen, de megérte kitartanod, mert ennek köszönhetően végre pozitív irányt vettek az események. Add át magad a boldogságnak, a nyugalomnak, hidd el, borzasztóan jótékony hatással lesz majd a lelkedre!


Forrás:

Végre úgy érzed, megérte a sok matekozás, az embertelen munka, a jelentős anyagi ráfordítás, 2023-ban ugyanis sorban kezdenek az általad megkezdett folyamatok jelentősen jövedelmezni. Eljött tehát az ideje annak, hogy egy kicsit hátradőlhess, és élvezd a munkád gyümölcsét minden értelemben. Mivel elég bőkezű vagy másokkal szemben, így gyakorlatilag hajlamos vagy a pénzt két kézzel szórni, semmi és senki sem drága, senkitől és semmire nem sajnálod a pénzt. Érdemes azonban óvatosnak lenned, hisz nem tudhatod, hogy ki az, aki egy életnagyságú pénzeszsákot lát csupán benned, és ki az, aki nem szeretne minden anyagi javadtól megfosztani. Igyekezz húzni egyfajta határvonalat, és csakis azokkal megosztani azt, ami a tiéd, akiket érdemesnek találsz erre, másokat pedig diplomatikus határozottsággal próbálj távol tartani magadtól. Hidd el, nem akkor leszel népszerű, ha hagyod magad mások által kisemmizni, azért szerettesd meg magad, aki te vagy, ne a pénztárcád vastagsága alapján! Büszke lehetsz magadra, nem mindenkinek sikerül rajt-cél győzelmet aratni!


Forrás:

Nagyobb befektetés lehetősége kínálkozik, igencsak nagy haszonnal kecsegtetve. Téged annyira lázba hoz az anyagi gyarapodás lehetősége, hogy gyakorlatilag azonnal, mindenféle gondolkodás nélkül ugranál fejest a kalandba, nem számolva annak kockázataival. Azt ugyanis elfelejted megvizsgálni, hogy mekkora lehet a deficit az üzletben, annyira a nyereségre koncentrálsz. Mielőtt tehát fejjel rohannál a falnak, igyekezz megosztani az egész történetet valakivel, aki közel áll hozzád, ennek okán tehát 100%- ban megbízol benne. Mindent mondj el neki, az elejétől a végéig, hisz csak így fog tudni az illető valamelyest objektív véleményt alkotni és hasznos tanáccsal szolgálni. Készülj fel, lehetséges, hogy nem teljesen azt fogod hallani, amit szeretnél, érdemes azonban a nálad nagyobb élettapasztalattal rendelkezőkre hallgatnod. Ők ugyanis könnyen lehet, hogy megjárták már ezt az utat előtted, megfizették tehát a tanulópénzt helyetted. Hidd el, mindennek eljön a maga ideje, ha most nemet is kell mondanod a dolog kockázata miatt, jönni fog egy újabb lehetőség, csak ne siettesd az életet!


Forrás:

2023 végre sikereket hozhat számodra, ami azért is tölt el nagyobb büszkeséggel, mert rendkívül embert próbáló időszak érhet végre véget ezzel. A munkában elismerik azt, amit az asztalra tettél, ez tehát egy kiváló bizonyíték arra, hogy érdemes időnként tizenkilencre lapot húzni, kockáztatni, ezáltal szerencsés esetben végül bezsebelni minden elismerést. A pénzügyeid tekintetében a munkád elismerésével abszolút pozitív előmenetelre számíthatsz, ezáltal végre megteheted azt, hogy olyasfajta dolgokra is pénzt költs gond nélkül, amelyeket eddig kétszer kellett meggondolnod, mielőtt egyszer kiadtál rájuk. Ne sajnáld magadtól azokat a kikapcsolódási lehetőségeket, amelyek feltölthetnek az év eleji, újabb zsúfoltabb, több munkával teli időszak előtt. Utazz el egy hosszú hétvégére, töltődj fel, engedd meg magadnak azt a „luxust”, hogy egyszer téged szolgálnak ki, neked pedig semmi más dolgod, mint az, hogy feltett lábbal élvezd a szabadságodat. Azt mondják, a pénz nem minden, de azért mégis jó, ha van, nem igaz?!