Galéria

9 elképesztően furcsa és érdekes tény a legelvetemültebb sorozatgyilkosokról

Forrás:

A Plainfieldi mészáros, vagyis Ed Gein a kihallgatásánál kért egy csésze kávét és egy almáspitét egy darab sajttal a tetején. Érdekesség, hogy az ikonikus filmben, a Taxisofőrben Robert De Niro karaktere (Travis Bickle) ugyanezt a „menüt” kérte.


Forrás: Még mindig Ed Geinről lesz szó, amit ugyanis a letartóztatásánál a házában találtak, arra nincsenek is szavak. A rengeteg testrész mellett ugyanis a férfinél emberi bőrből készült lámpák és öltönyök is voltak, érdekes módon azonban anyja szobája teljesen érintetlen volt.
Forrás:

A PeeWee Gaskins néven ismert sorozatgyilkos egy halottas kocsival vezetett körbe-körbe Dél-Karolinában, a kocsin pedig egy „Bármit szállítunk, élőt vagy holtat!” matrica volt. Erre mondják azt, hogy tragikomikus...


Forrás:

A John Wayne Gacy háza alatt talált csontok annyira össze voltak „fonódva”, hogy két évbe telt, amire a csontvázakat a szakértők teljesen szét tudták szedni... Nem, nem akarjuk tudni!


Forrás:

A Hillside Stranglers néven ismert „banda” (két férfiből álló sorozatgyilkos-páros) az egyik „akciójuk” során felvett egy nőt azért, hogy megöljék, ám közben rájöttek, hogy áldozatuk egy ismert hollywoodi színész, Peter Lorre lánya, így azonnal elengedték. Úgy gondolták ugyanis, hogy túl nagy figyelmet kapnának, ha egy híresség családtagját ölnék meg. Milyen kedvesek és előrelátóak, igaz?


Forrás:

Oké, készülj fel ez lesz a legdurvább! Jeffrey Dahmer rendszeresen osztogatott szendvicseket a lakóháza épületében, amelyek az áldozatai húsából készültek... És akkor most mehetünk hányni...


Forrás:

Ugyanez a „kedves” fiatalember, aki szabadidejében emberi húsból készült szendvicseket csinált, amúgy egy csokigyárban dolgozott. Reméljük az édességeket semmivel nem turbózta fel...!!!


Forrás:

Egy brazil sorozatgyilkos, „kicsi Petey” több, mint 40 embert ölt meg a BÖRTÖNBEN (nem, nem elírás!). Először személyes bosszúját vitte véghez, és azokkal végzett, akik megölték a családtagjait, ám a dolog ezután is folytatódott, általában olyan embereket ölt, akik szerinte megérdemelték a halált. Érdekes módon mind a börtönben, mind a börtönön kívül kedvelt személynek számított, úgymond egy bűnöző verziója volt a Bosszúállóknak.


Forrás:

Ted Bundyt senkinek nem kell bemutatni, azt viszont kevesen tudják, hogy az egyrészről sármos és jóképű pszichopata egy öngyilkosság-megelőző forródrótnál is dolgozott, ráadásul nagyon szorgalmasan! Morbid, ugye?