Galéria

8 dolog, amiről minden bébiszitter azt szeretné, ha tudnád

Forrás:

„Immár 25 éve dolgozom ebben a szakmában és, ha valamit megtanultam, akkor az az, hogy soha ne dolgozzak feketén, számla nélkül. Nagyon sokan próbáltak kihasználni” – kezdte Monica.


Forrás:

„Tíz évvel ezelőtt még olyan megbízásokat is elvállaltam, amik jóformán megalázóak voltak, olyan keveset fizettek. Ma már ilyet sose tennék. A munkám fontos, GYEREKEKRE vigyázok” – fejtegette.


Forrás:

„A dadus, a bébiszitter is ember, neki is jöhet sürgős hívása, ezért nem tiltanám meg neki soha, hogy telefonáljon munkaidőben. Ahogyan azt sem, hogy kivigye a játszótérre a gyereket játszani” – mondta.


Forrás:

„Imádok segíteni és teljesen megértem, ha a ház körüli teendők egy része a munkaköröm részét képezik. De NEM házvezetőnő vagyok!” – fakadt ki.


Forrás:

„Mindenki más elvek és gondolatok mentén neveli a gyerekeit, ezt én soha nem bírálnám felül. Azt teszem, amit a szülők mondanak” – mondta.


Forrás:

„Csak olyan szerződést írok alá, amiben megvan adva a munkaidőm az első órától az utolsó percig. Nem túlórázom ingyen” – osztotta meg.


Forrás:

„Ha én lennék a szülő, aki bébiszittert keres, biztos bevinném a gyereket az állásinterjúra, hogy lássam, kijönnek-e a jelölttel” – mondta.


Forrás:

„Sok családnak nem esik le, hogy bébiszittert hívni olyan, mintha az otthonukban nyitnának valamilyen üzletet. Sokszor fura, érthetetlen elvárásaik vannak, nem tudok a gondolataikban olvasni” – mesélte.