Galéria

7 tipp, hogy ezentúl ne bakizz a fehérneműiddel!

Forrás:

Akadnak olyanok, különösképpen a hírességek között, akik úgy akarnak vékonyabbnak tűnni, hogy belepréselik magukat olyan fehérneműkbe, amik 2-3 mérettel kisebbek a sajátjuknál. Ez nagyon gázos, ilyet soha ne csinálj!


Forrás:

Bármikor érezheted úgy, hogy magabiztosságot adna egy alakformáló bugyi vagy egy olyan naci, ami segít, hogy ne érjenek össze a combjaid. Ilyenkor azonban ügyelj arra, hogy ez a ruha alól ne villanjon ki.


Forrás:

Mielőtt felvennél egy adott bugyit vagy tangát a kiszemelt nadrág, szoknya vagy ruha alá, nézd meg, nem látszik-e át a vonala rajta. Az ugyanis nem éppen esztétikus dolog.


Forrás:

A melltartópántok nagyjából csak 30 százalékban felelősek azért, hogy mennyire jól tart a melltartód, ezért nem érdemes őket extrém szorosra állítani, nem lesz jobb. Ránézni pedig iszonyú, hiszen ilyenkor mélyen a bőrödbe váj.


Forrás:

Teljesen mindegy, mennyire eszméletlenül kényelmes a kedvenc melltartód, semmiképp ne azt vedd fel, ha edzeni mész. Egy hétköznapi melltartó ugyanis nem adja meg a testednek azt a tartást, amire szüksége van sportolás közben. Gyorsan szerezz be egy jó minőségű sportmelltartót!


Forrás:

Lehet, hogy eddig nem sokat gondolkoztál rajta, de egy egyszerű felsőhöz és egy csini koktélruhához teljesen más melltartó való. Előbbihez választhatsz bohókásabb, kényelmesebb típust, míg utóbbihoz a dögös, jó tartású fekete lehet a menő.


Forrás:

Egy kicsit furcsa lenne, ha most újat mondanánk azzal, hogy egy fehér felső alá a fekete melltartó a legrosszabb választás. Ugye, tudtad? Meglepő lehet, de a fehér sem nyerő, a legjobb a testszínű. Ilyened nincs? Semmi gond, egy friss tudományos kutatás szerint a piros a fehér alatt optikailag nagyjából testszínűnek tűnik, ezt a trükköt tehát érdemes lehet kipróbálnod.