Galéria

Ha szereted az extrémitást: a BDSM szex rejtelmei

Forrás: Ha nagyon hivatalosak akarunk lenni, akkor egy, két- vagy többszereplős szerepjáték, amely során a szexben nincs semmilyen egyenlőség. Az alávetett fél vagy felek a domináns fél, vagyis az uralkodó minden utasítását végrehajtják. A betűk rövidítése magyarul átfordítva a kötözést, fegyelmezést, alávetettséget, valamint a dominanciát, és a szadizmust jelentik. Tehát, aki alapvetően az érzéki szeretkezések híve, nem biztos, hogy ez lesz számára a befutó.
Forrás: Ha valaki a párjával adna egy esélyt a BDSM-nek, fontos lefektetni néhány szabályt. Többek között, hogy kinek, mi fér bele, ki miért szeretné kipróbálni, illetve van-e olyan része a BDSM szexnek, amit közösen tartanak benne a legjobbnak. Ez lehet a csúnya beszéd, a hajtépés, esetleg egy kis fenekelés.
Forrás: A BDSM szex - bár nem feltétele - egyik legjobb részeként szolgálhat néhány szexjáték. Többek között dildó, ostor, mellbimbócsipesz vagy éppen egy műpénisz. Ezeket büntetés és jutalmazás céljából is használhatjuk, akár a csúcspont előtt, de egyes esetekben ez is az előjáték része lehet.
Forrás: A BDSM szex másik fontos része a fájdalom. Bár itt is mi szabjuk meg ennek az intenzítását, egyesek hajlamosak nem kizökkeni a szerepükből, ezzel azonban nagy fájdalmat - ritka esetekben - traumát lehet okozni a másiknak. Kérdezzük meg, neki mi az, ami már egyáltalán nem tetszik, és persze mi magunk is mondjuk el, ha van egy határ a fájdalomokozásban.
Forrás: Az előző pontra született a jelszó. Ez lehetővé teszi, hogy egy szóban jelezzük a párunknak, hogy számunkra ez már sok és szeretnénk finomabbra venni a szexet, esetleg abbahagyni. Ez lehet egy szín, de akár egy kitalált szó is. A lényeg, hogy ezt mindig az aktus előtt beszéljük meg és mind a ketten értsük a jelentését.