Galéria

Magyar sztárok, akik titkolják kivel élnek

Forrás: Az énekesnő több, mint 10 éve alkot egy párt férjével, akivel 3 közös gyermeke is született, méghozzá egyszerre, hiszen Zalán, Lujzi és Keve hármasikrek lettek. Magdi bár nagyon büszke kapcsolatára, nem érzi úgy, hogy bárkinek bizonyítania kellene azzal, hogy minden nap a szerelmükről posztol. Igyekszik óvni az élete ezen részét, ami nagyon jól megy neki.
Forrás: A műsorvezető 2005-ben ment hozzá férjéhez, aki szintén szakmabeli, ugyanis operatőr. Bár egy időben sokszor jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt, már jó pár éve nem teszik ezt. Természetesen a kapcsolatuk erős és boldog, mindössze nem tartják fontosnak mutogatni a házasságukat.
Forrás: Hajdú Péter volt felesége nemcsak a válását, hanem második esküvőjét is szép csendben csinálta végig. A mai napig nem tudni, ki a férje és harmadik gyermeke édesapja, mindössze azt, hogy üzletember és remek harmóniában élnek együtt.
Forrás: A volt NAGY Ő a műsorban ugyan megtalálta a párját, de pár hét múlva kiderült, hogy nem ő lett az igazi. Azóta Attila már rálelt a megfelelő utódra, ám a magánéletéről azóta sem beszél. Sőt, mi több, a jelek szerint jobbnak érzi, ha inkább senki sem tud a szerelméről addig, amíg biztosnak nem érzi magát a kapcsolatban.
Forrás: A gyönyörű modell decemberben adott életet első gyermekének és még abban a hónapban hozzá is ment a kis Olivia édesapjához. A férfiról soha nem posztolt olyan képet, amin látszódna, de annyit már elárult több posztjában is, hogy igazi úriemberhez ment hozzá, aki minden nap a tenyerén hordozza.